Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι λέει ο γυναικολόγος που κάλεσε την αστυνομία για το μήνυμα στην μπλούζα του παρουσιαστή

Ένα ακόμη περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο βλέπει το φως της δημοσιότητας, στον απόηχο των αποκαλύψεων για τη δημοσίευση βίντεο σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο, χωρίς τη συγκατάθεση της πρώην συντρόφου του.

Το περιστατικό συνέβη στη Βέροια, το 2017, όταν ο παρουσιαστής και μουσικός παραγωγός είχε πάει σε μία εκδήλωση φορώντας ένα μπλουζάκι που έγραφε τα λόγια ενός serial killer με κανιβαλιστική συμπεριφορά. “Μου αρέσουν τα παιδιά, είναι νόστιμα”, έγραφε το μπλουζάκι του Στάθη Παναγιωτόπουλου, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση ενός γυναικολόγου, ο οποίος ζήτησε από τον παρουσιαστή να βγάλει το επίμαχο μπλουζάκι και όταν δεν το έκανε, κάλεσε την αστυνομία.

Ο γυναικολόγος μίλησε στο T-live και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν εκείνη τη νύχτα. “Έτυχε να είμαι στο νυχτερινό μαγαζί, εκείνο το βράδυ με ενόχλησε αυτό που έγραφε το μπλουζάκι, του ζήτησα να το αφαιρέσει. Με ειρωνεύτηκαν στην αρχή, όταν όμως κάλεσα την αστυνομία έτρεχαν από πίσω μου, με παρακαλούσαν να διακόψω αυτή την ενέργειά μου. Εκεί μέσα στο μαγαζί ήταν γεμάτο από νεολαία. Ήταν πάρα πολλά παιδιά που εγώ έχω φέρει στον κόσμο, είμαι γυναικολόγος στο επάγγελμα αισθανόμουν μια ευθύνη ότι έπρεπε να αντιδράσω. Εγώ εκείνη τη στιγμή έκανα κάτι πολύ αυτονόητο”, είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός στην εκπομπή του Alpha.

Αναφερόμενος στο πώς αντέδρασε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος όταν ήρθε η αστυνομία, είπε ότι “βγήκε μαζί με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ο οποίος με παρακαλούσε να μην διαταράξω τη βραδιά… Αναγκάστηκε, γιατί δεν είχε άλλη μπλούζα μαζί του, να φορέσει την μπλούζα αλλιώς, από την ανάποδη πλευρά”.

Περιέγραψε στη συνέχεια ότι του ζήτησε να βγάλει την μπλούζα μπροστά στο κοινό. “Αν δεν της βγάλεις του είπα, θα φωνάξω τον εισαγγελέα”, είπε ο γυναικολόγος. Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο παρουσιαστής γελούσε. “Ειρωνικά μου απαντούσε, γελούσε. Όταν είδε ότι ήμουν αποφασισμένος και όταν βγήκα και έξω και κάλεσα την αστυνομία, σοβαρεύτηκε και αυτός. Η αστυνομία μου είπε ότι δεν μπορούσαν να φωνάξουν για κάτι τέτοιο τον εισαγγελέα”, είπε ο γιατρός.

Ερωτηθείς, εάν πιστεύει ότι ο παρουσιαστής είχε επίγνωση του μηνύματος που εξέπεμπε η μπλούζα που φορούσε, απάντησε: “είναι ένας άνθρωπος παμπόνηρος, ήξερε και ήθελε να προκαλέσει, να ερεθίσει την κοινωνία, αυτή είναι η άποψή μου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ