Αιγάλεω: Βίντεο ντοκουμέντο από το άγριο επεισόδιο σε ΕΠΑΛ – Μαρτυρίες ότι ο καθηγητής έριξε “μπουκέτο” και χαστούκι

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο ντοκουμέντο από το άγριο επεισόδιο μεταξύ καθηγητή και μαθητών σε ΕΠΑΛ του Αιγάλεω, που συνέβη σήμερα το πρωί.

Οι μαθητές καταγγέλλουν έναν φιλόλογο ότι τους επιτέθηκε φραστικά και στη συνέχεια τους χτύπησε, με αφορμή το γεγονός ότι τον ενοχλούσαν γιατί έπαιζαν ποδόσφαιρο στον διάδρομο.

Οι μαρτυρίες για τα όσα διαδραματίστηκαν στο ΕΠΑΛ, προκαλούν σοκ και, καθώς, σύμφωνα με τις καταγγελίες ο καθηγητής φέρεται να έπιασε από τον λαιμό μία μαθήτρια και να την χαστούκισε, όταν τον ρώτησε γιατί επιτέθηκε στους συμμαθητές της. Καταγγέλλεται, επίσης, ότι ο εμπλεκόμενος καθηγητής βιντεοσκοπούσε τους μαθητές και εκτόξευε απειλές ότι θα κινηθεί νομικά.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, ο καβγάς ξεκίνησε με αφορμή το γεγονός ότι τα παιδιά έπαιζαν ποδόσφαιρο, ενώ εκείνη την ώρα οι υπόλοιποι μαθητές έκαναν μάθημα. Ο φιλόλογος φέρεται να βγήκε έξω από την αίθουσα και να έκανε παρατήρηση στους μαθητές. Ακολούθησε ένταση μεταξύ τους και η κατάσταση φαίνεται πως ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με τους μαθητές να καταγγέλλουν ότι ο καθηγητής τους χτύπησε.

Άλλοι καθηγητές κάλεσαν την αστυνομία, φοβούμενοι ότι θα κλιμακωθεί η ένταση. Όλοι οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, όπου κατέθεσαν για όσα συνέβησαν, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν χωρίς να καταθέσουν μηνύσεις, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Αιγάλεω: Το βίντεο ντοκουμέντο και οι μαρτυρίες για το επεισόδιο στο ΕΠΑΛ

Ο Alpha μετέδωσε ένα βίντεο που τράβηξε μαθητής με το κινητό του τηλέφωνο και καταγράφει τις στιγμές έντασης που επικράτησαν στο ΕΠΑΛ. “Πας καλά; Τι τον πιάνεις από τον λαιμό;” ακούγεται να λέει μία μαθήτρια απευθυνόμενη στον καθηγητή.

Στον τηλεοπτικό σταθμό μίλησε ένας μαθητής, ο οποίος υποστήριξε ότι τα παιδιά έπαιζαν μπάλα στον διάδρομο και ο καθηγητής, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στα εργαστήρια, βγήκε έξω και τους επιτέθηκε λεκτικά, “λέγοντας ‘θα σας @@@ όλους’. Άρπαξε ένα παιδί από τον λαιμό, του έσκασε μπουκέτο. Πήγαν οι φίλοι του να τον χωρίσουν, χτυπάει και τους φίλους του. Μετά πάει μια κοπέλα να τον ρωτήσει το γιατί… και την πιάνει από τη μέση… ‘Άφησε με δεν έχεις το δικαίωμα, ούτε ο πατέρας μου δεν το κάνει αυτό’, του είπε. Εκείνη τη στιγμή, την πιάνει από τον λαιμό και την χαστουκίζει… Η κοπέλα πήγε να πέσει, την είχε κολλήσει στον τοίχο…”, περιγράφει ο αυτόπτης μάρτυρας. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, στη συνέχεια ο καθηγητής άρχισε να τους βιντεοσκοπεί και “να απειλεί ότι θα πάει νομικά”.

Ο πατέρας της 17χρονης, που φέρεται να χαστούκισε ο καθηγητής, ανέφερε στην τηλεοπτική κάμερα ότι θα προχωρήσει σε μήνυση. “Την ώρα που τον έχουν οι αστυνομικοί και τον κρατάνε, γυρνάει ο καθηγητής και λέει: ‘κι αυτή η χοντρή με έβρισε’. Εγώ θα προχωρήσω σε μήνυση”, τόνισε.

Δείτε το ρεπορτάζ:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ