Στάθης Παναγιωτόπουλος: Καταπέλτης ο ξάδελφός του – “Φερόταν σεξιστικά”

Καταπέλτης κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου ήταν ο πρώτος ξάδελφός του, που μίλησε στην εκπομπή “Σούπερ Κατερίνα” του Alpha. Συγκεκριμένα ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο παρουσιαστής φερόταν σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή και ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να τον συναντήσει. Παράλληλα κατέστησε σαφές ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τον εκπροσωπήσει, παρότι είναι δικηγόρος.

“Εδώ και πολλά χρόνια δεν είχαμε επαφές. Είναι πολύ διαφορετικές οι ζωές μας, δεν είχαμε κοινές συνισταμένες. Το ότι φερόταν όμως σεξιστικά στην καθημερινή του ζωή, είναι γεγονός. Με είχε ενοχλήσει. Όπως και το ότι είχε σχέσεις με πολύ νεαρά άτομα. Με ενοχλεί ένας άνθρωπος να πλησιάζει για σχέση του πολύ νεαρά άτομα”, τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώτος ξάδελφος (και συνονόματος) του παρουσιαστή και πρόσθεσε:

“Ο αδελφός του είναι συντετριμμένος. Μου λέει ότι δεν ήξερε. Η μητέρα του, μία γυναίκα αξιοπρεπέστατη, σοβαρότατη, καταλαβαίνετε σε ποια κατάσταση μπορεί να είναι…Δεν θα ήθελα να τον συναντήσω και δεν υπάρχει περίπτωση να τον συναντήσω”.

Να σημειωθεί ότι και ο αδελφός του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι δικηγόρος, αλλά ούτε και εκείνος θέλει να τον αναλάβει.

Σχετικά με την αγωγή που κατέθεσαν οι Ράδιο Αρβύλα, ο ξάδελφος του παρουσιαστή υπογράμμισε: “Αγωγή δικαιούται ο άμεσα παθών. Αυτοί είναι έμμεσα παθόντες (σ.σ. οι Ράδιο Αρβύλα). Το αν παρέβη κάποιες συμβατικές υποχρεώσεις στη σχέση μαζί τους, είναι άλλη ιστορία που έπρεπε να τα είχαν ορίσει αυτά”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ