Έδεσσα: “Άφησέ με, θα με σκοτώσεις” – Συγκλονίζει η 17χρονη που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 33χρονο σύντροφό της

Τον εφιάλτη που έζησε περιγράφει για πρώτη φορά η 17χρονη, που κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό της από τον 33χρονο σύντροφό της, στην Έδεσσα. Το κορίτσι περιγράφει το πώς ο 33χρονος κατάφερε να την γοητεύσει και πώς σιγά σιγά άρχισε να δείχνει μία κακοποιητική συμπεριφορά εναντίον της, με αποκορύφωμα τον άγριο ξυλοδαρμό της. Ο 33χρονος, όπως καταγγέλλει, την ξυλοκόπησε έξω από το σπίτι της, την έσυρε από τα μαλλιά και την έριξε πάνω στο καπό ενός αυτοκινήτου. Το κορίτσι επέστρεψε αιμόφυρτο σπίτι του και αποκάλυψε στη μητέρα του τα όσα είχαν συμβεί.

“Με έκανε να πιστεύω ότι με αγαπάει και κατάφερε να με θυματοποιήσει”

Σε δηλώσεις της στο star, η 17χρονη περιγράφει ότι “γνωριστήκαμε μέσα από κοινή παρέα, ήταν περίοδος καραντίνας. Με γοήτευσε το μυαλό του, ήταν πάρα πολύ εύστροφος και ταυτόχρονα είχε έναν τρόπο να προσελκύει τις γυναίκες”. Όπως αναφέρει, υπήρχαν προβλήματα στη σχέση και έντονοι τσακωμοί. “Είχε προηγηθεί ένα περιστατικό, με είχε ρίξει μέσα σε ένα μαγαζί. Γενικά ήταν βίαιος, υπήρχε μία κλιμακούμενη βία. Με έκανε να πιστεύω ότι με αγαπάει και κατάφερε να με θυματοποιήσει”, λέει και σημειώνει πως δεν είχε μιλήσει στη μητέρα της γιατί διαφωνούσε με αυτήν την σχέση. “Ενώ έβλεπα σημάδια, προσπαθούσα να τα παραλείψω, να κάνω την ανήξερη ότι θα περάσει, ότι είναι ένα περιστασιακό γεγονός και θα στρώσουν τα πράγματα… Η χειραφέτηση είχε φτάσει σε μεγάλο βαθμό, δεν μπορούσα να βγω έξω με τις φίλες μου, μου απαγορευόταν ουσιαστικά. Δεν μπορούσα να πάω σε ένα μαγαζί και όποτε πήγαινα μου έλεγε θα χωρίσουμε”, τονίζει η 17χρονη.

Η σοκαριστική περιγραφή του άγριου ξυλοδαρμού

Αναφερόμενη στο άγριο επεισόδιο του ξυλοδαρμού, λέει πως “έχει έρθει η κολλητή μου, η οποία θα κοιμόταν σπίτι μου. Βγαίνουμε, μια χαρά, όλα τέλεια. Στο μαγαζί, μετά από λίγο έρχεται και ο άνθρωπος αυτός. Δεν είχαμε καμία επικοινωνία, καθόταν στη δική του παρέα. Φεύγω από εκεί, με έφερε ένας φίλος μου, ο οποίος δεν περίμενε να ανέβω και αυτό ήταν το τραγικό γιατί θα μπορούσε να με είχε σώσει. Μέχρι να ψάξω τα κλειδιά στην τσάντα μου και να ανοίξω την πόρτα, βρέθηκε αυτός από πίσω μου και άρχισε να με δέρνει, βρίζοντάς με και χτυπώντας με με μανία. Με έσυρε από τα μαλλιά, με έριξε πάνω στο καπό ενός αυτοκινήτου, με έσυρε από τα μαλλιά μέχρι το αυτοκίνητό του, στη συνέχεια συνέχισε να με χτυπάει. Μου σκούπισε τα αίματα για να μην τα δει η μαμά μου, γιατί πίστευε ότι δεν θα της το πω, ότι θα το κρύψω”.

Όπως σημειώνει το κορίτσι, όταν απείλησε ότι θα τον καταγγείλει στην αστυνομία “μου απάντησε με μία χαρακτηριστική φράση: ‘τόλμα και να δεις τι έχει να γίνει’. Έπειτα κατάφερα να βγω από το αυτοκίνητο και γύρισα σπίτι ξυπόλητη, με αίματα και κλάματα στη μητέρα μου. Της είπα ότι με ξυλοκόπησε και πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο. Εκείνη τη στιγμή, ένιωθα ότι όλο το κεφάλι μου αιμορραγεί από τις σφαλιάρες”.

Η περιγραφή του κοριτσιού συγκλονίζει: “Στην αρχή, όταν άρχισε να με χτυπάει δεν κατάφερα να φωνάξω από το σοκ. Έπειτα, όμως, όταν με έσερνε από τα μαλλιά φώναξα ‘άφησέ με, θα με σκοτώσεις’. Το φώναξα αυτό και δεν ήταν κανένας εκεί να με σώσει”.

Η μητέρα της 17χρονης: Μόνη μου παρηγοριά, ότι δεν μου σκότωσε το παιδί

Η μητέρα της 17χρονης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό, σημειώνει ότι “η μόνη μου παρηγοριά είναι αυτή, ότι δεν μου σκότωσε το παιδί…”. “Αυτός δεν πίστευε ότι το παιδί θα γυρίσει σπίτι και θα μου το πει”, τονίζει η μητέρα του κοριτσιού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ