Βουλή: ΒΙΝΤΕΟ από τη στιγμή του ατυχήματος με την ελληνική σημαία

Αναστάτωση επικράτησε στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, καθώς σημειώθηκε ένα ατύχημα. Το κοντάρι με την ελληνική σημαία που βρίσκεται στην αίθουσα της Γερουσίας της Βουλής πίσω από τα έδρανα του προεδρείου έπεσε στο κεφάλι μιας υπαλλήλου της Βουλής.

Εκείνη την ώρα είχε τον λόγο  ο βουλευτής του ΚΚΕ Χρήστος Κατσώτης, ο οποίος μάλιστα αναφερόταν στα εργατικά ατυχήματα, καθώς η επιτροπή συνεδριάζει για να περάσουν από ακρόαση τα νέα μέλη του Συμβουλίου Διοίκησης της Επιθεώρησης Εργασίας.

Ο κ. Κατσώτης συνέχισε για λίγα δευτερόλεπτα κανονικά την ομιλία του, καθώς δεν είχε καταλάβει τι είχε συμβεί. Όταν το αντιλήφθηκε διέκοψε την ομιλία του, ενώ κάποιος βουλευτής ακούγεται να λέει “βγάλτε από εκεί τη σημαία, ξέρουμε… Έλληνες είμαστε”.

Όπως βλέπετε στο βίντεο, η υπάλληλος, στο κεφάλι της οποίας έπεσε η σημαία, σηκώθηκε εμφανώς τρομαγμένη και μεταφέρθηκε συνοδεία συναδέλφων της στο ιατρείο της Βουλής, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Η συνεδρίαση που διεκόπη για λίγη ώρα, άρχισε ξανά, και η υπάλληλος η οποία είναι καλά στην υγεία της επέστρεψε στη θέση της.

Δείτε τη στιγμή του ατυχήματος στη Βουλή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ