Συμμορίες ανηλίκων σπέρνουν τον τρόμο στις γειτονιές της Αθήνας – Νέα ληστεία στο Περιστέρι

Νέα ληστεία σε βάρος ανηλίκων σημειώθηκε στο Περιστέρι. Σημειώνεται ότι τέτοια περιστατικά βίας πλέον αποτελούν καθημερινότητα και υπάρχει έντονος προβληματισμός στις Αρχές για τον τρόπο που δρουν οι συμμορίες ανηλίκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, τη Δευτέρα μια ομάδα ανηλίκων, ηλικίας 15,16 και 17 ετών επιτέθηκαν σε τρεις ανήλικους. Τους χτύπησαν και τους άρπαξαν ένα τσαντάκι. Τα παιδιά ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δράστες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε το τσαντάκι που νωρίτερα είχαν κλέψει.

Η έκταση του προβλήματος με τις συμμορίες ανηλίκων προκαλεί ανησυχία. Είναι ενδεικτικό ότι μόνο την Κυριακή, μέσα σε λίγες ώρες, σημειώθηκαν τρεις παρόμοιες ληστείες.  Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε το enikos.gr, την Κυριακή ένας 15χρονος έπεσε θύμα ληστείας στην καρδιά της Αθήνας. Τρεις δράστες του επιτέθηκαν στην πλατεία Μοναστηρακίου. Αφού τον ακινητοποίησαν με την απειλή μαχαιριού, έκλεψαν τα δύο κινητά τηλέφωνα που είχε μαζί του. Το ίδιο βράδυ, στην Ερμού τρία άτομα επιτέθηκαν σε δύο κορίτσια, 16 και 17 ετών, τα οποία χτύπησαν και τους πήραν τρία κινητά τηλέφωνα και λίγα χρήματα.

Η τρίτη επίθεση συνέβη στα Άνω Λιόσια, αργά το βράδυ της Κυριακής. Τρεις δράστες, που ήταν οπλισμένοι με κατσαβίδι επιτέθηκαν σε τρία αγόρια, το ένα ηλικίας 17 ετών και τα άλλα δύο 15 ετών. Αφού τους χτύπησαν, άρπαξαν τα κινητά τηλέφωνά τους και χρήματα και στη συνέχεια διέφυγαν.

*φωτό αρχείου

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ