MasterChef: Tα πλεονεκτήματα της Ελπίδας και η… κάρτα ασυλίας – ΒΙΝΤΕΟ

Με τη δοκιμασία του Mystery Box και του Τεστ Δημιουργικότητας ξεκίνησε η εβδομάδα στο MasterChef.

Νικήτρια του Mystery Box αναδείχθηκε η Ελπίδα, η οποία εντυπωσίασε τους κριτές και απέκτησε τρία πλεονεκτήματα για την επόμενη δοκιμασία.

Οι κριτές ανακοίνωσαν ότι τα πλεονεκτήματα της Ελπίδας ήταν τα εξής:

  • Να αποφασίσει αν θα μαγειρέψει ή όχι στη δοκιμασία
  • Να δώσει ή 5 ή 10 υλικά στους παίκτες, έξτρα από τα καρότα που είναι το βασικό υλικό και τα υλικά που έχει πάντα ο πάγκος
  • Να προκαλέσει, αν θέλει, τον Βασίλη για να διεκδικήσει την κάρτα ασυλίας που εκείνος κατέχει. Αν το κάνει, οι δυο τους θα μαγειρέψουν στην ίδια δοκιμασία με τους υπόλοιπους παίκτες, στον ίδιο χρόνο αλλά θα έχουν και οι δύο από 10 υλικά, συν τα καρότα και τα υλικά του πάγκου. Μάλιστα αν η Ελπίδα ηττηθεί θα πάει κατευθείαν στη δοκιμασία αποχώρησης

Η Ελπίδα ανέφερε ότι θα βοηθήσει τους παίκτες της κόκκινης ομάδας και έδωσε τα περισσότερα υλικά σε εκείνους. Επίσης η νεαρή επίδοξη MasterChef, εξέπληξε του πάντες καθώς αποφάσισε να μαγειρέψει στη δοκιμασία του Τεστ Δημιουργικότητας ενώ προκάλεσε τον Βασίλη σε μαγειρική μονομαχία για την κάρτα ασυλίας.

Τελικά η Ελπίδα κατάφερε να δημιουργήσει ένα νόστιμο πιάτο, καλύτερο από εκείνο του Βασίλη, και έτσι «έκλεψε» την κάρτα ασυλίας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ