MasterChef: Κόντρα ανάμεσα σε Σταύρο και Γιάννο – “Δεν θέλω να έχω παράσιτα δίπλα μου”

Οι εντάσεις ανάμεσα στους μάγειρες της μπλε ομάδας συνεχίζονται στο Masterchef.

“Χθες σεφ δεν ήξερα ποιον να ψηφίσω στην αρχή” ανέφερε αρχικά ο Βασίλης, απευθυνόμενος στον Σωτήρη Κοντιζά και συνέχισε “Ο Σταύρος μου είπε ότι ‘άμα βγω στον τάκο θα σε γ…..’. Αυτό το πράγμα δεν το ανέχομαι” ξεκαθάρισε στη συνέχεια ο Βασίλης.

“Δεν στο είπα έτσι όπως το εξέλαβες εσύ. Το είπα σε φιλικό επίπεδο” τόνισε ο Σταύρος.

“Εγώ δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να το κάνει σε εμένα. Αυτή είναι η αλήθεια” είπε, εμφανώς δυσαρεστημένος ο Βασίλης στον Σταύρο.

Στο σημείο αυτό οι κριτές προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα και τότε επενέβη ο Γιάννος, κάνοντας μια ερώτηση στον κριτή Λεωνίδα Κουτσόπουλο. “Σεφ με συγχωρείτε. Άμα εγώ σας βρίσω και σας πω ‘Θα σας γ….. , πώς θα το παίρνατε”;

“Αν μου το πεις εσύ νευριασμένος θα σου πω ‘Εντάξει Γιάννο μου, ψωμί και αλάτι'”, απάντησε ο σεφ, χαριτολογώντας.

Στη συνέχεια, οι κριτές αποπειράθηκαν για ακόμη μια φορά να ελαφρύνουν την ατμόσφαιρα και τότε ξαναπήρε τον λόγο ο Γιάννος. “Δεν το είπες, έστω για πλάκα” ρώτησε τον Σταύρο και συμπλήρωσε “Εγώ δεν τα ανέχομαι αυτά τα πράγματα”.

Αμέσως μετά, θέλοντας να υπερασπιστεί τον Βασίλη, ο Γιάννος είπε στον Σταύρο: ” Άμα θίγεις με τέτοια λόγια τον Βασίλη, θίγεις και εμένα” και συνέχισε “Μια ομάδα είμαστε, δεν μιλάμε έτσι. Δεν υποβιβάζουμε κανέναν εδώ”.

“Ο Βασίλης με υπερασπίστηκε από το τίποτα στην δεύτερη ομαδική ψηφοφορία. Όταν κάποιος κάνει μια τέτοια κίνηση, θα του δώσω κι εγώ την στήριξή μου. Είναι αληθινός και τους αληθινούς ανθρώπους θέλω να τους έχω πλάι μου. Δεν θέλω να έχω παράσιτα δίπλα μου” είπε στην κάμερα του MasterChef o Γιάννος.

Δείτε το βίντεο από το MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ