Νέες πληροφορίες για την επίθεση σε κλιμάκιο της ΑΑΔΕ στη Μαγνησία – Πώς περιγράφουν στο enikos.gr οι εφοριακοί το περιστατικό

Σάλο έχει προκαλέσει στη Μαγνησία η επίθεση που δέχθηκε κατά τη διαδικασία ελέγχου σε πιτσαρία στον Πλατανιά Πηλίου κλιμάκιο της ΑΑΔΕ, με αποτέλεσμα ο εφοριακός που συμμετείχε στον έλεγχο να υποστεί κάταγμα στο χέρι του και η συνάδελφός του να δεχθεί απειλές.

Σύμφωνα με το περιβάλλον των εφοριακών, οι ελεγκτές έχουν θορυβηθεί από το συγκεκριμένο περιστατικό καθώς κινδύνευσε η ζωή τους ενώ έκαναν τη δουλειά τους. Κι όλα αυτά, όπως λένε, για ένα πολύ χαμηλό πρόστιμο της τάξεως των 250 ευρώ, που έπρεπε να επιβάλουν.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στο enikos.gr άνθρωποι από το περιβάλλον των εφοριακών , όταν το κλιμάκιο ζήτησε να κάνει έλεγχο στα τραπέζια των θαμώνων, η υπεύθυνη του καταστήματος τους είπε ότι δεν χρειάζεται να γίνει έλεγχος γιατί δεν είχε κόψει καμία απόδειξη. Τότε, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο εφοριακός της είπε «εφόσον δεν έχετε κόψει αποδείξεις, θέλω να καταγράψετε τα είδη που έχετε σερβίρει στα συγκεκριμένα τραπέζια και να μας τα δώσετε». Η υπεύθυνη απάντησε «δεν χρειάζεται να πάω, γνωρίζω τις παραγγελίες που έχουν γίνει και χωρίς αντίρρηση σημείωσε τα είδη μαζί με τις τιμές του».

Στη συνέχεια, όπως υποστηρίζει η πλευρά των εφοριακών, το κλιμάκιο για να συμπληρώσει την παράβαση, κάθισε στο εσωτερικό του καταστήματος και εκείνη την ώρα ακούστηκε μία γυναίκα να διαμαρτύρεται.

«Τώρα θα μας καταλογίσετε παράβαση;» φέρεται, σύμφωνα με τις ίδιες πήγες, να ρώτησε τους εφοριακούς με εκείνους να της απαντούν : «ναι, σας γράφουμε για τα τρία τραπέζια για τα οποία δεν έχετε κόψει αποδείξεις ενώ έχετε σερβίρει».Τότε, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι από το περιβάλλον των εφοριακών, βγήκε ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας και μαινόμενος χτύπησε τον ελεγκτή δύο φορές στο ίδιο σημείο.

«Δεν ήταν τυχαίο, προφανώς ήθελε να του επιφέρει ζημιά. Έπειτα αποπειράθηκε να τον χτυπήσει στο πρόσωπο αλλά επειδή ο εφοριακός κινήθηκε προς τα πίσω, το χέρι του δράστη ναι μεν έφτασε το κεφάλι του εφοριακού αλλά δεν ήταν με δύναμη», τόνισαν στο enikos.gr.

Σημείωσαν επίσης ότι μετά την επίθεση στον εφοριακό, ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας αποπειράθηκε να χτυπήσει και τη γυναίκα ελέγκτρια. «Πήρε μία καρέκλα για να χτυπήσει τη συνάδελφό , αλλά τότε που έπεσαν πάνω του όλοι από το μαγαζί και ίσως και κάποιοι πελάτες και γλίτωσαν τα χειρότερα», λένε.

Όσον αφορά στην πορεία της υγείας του εφοριακού μετά το κάταγμα που υπέστη, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το χέρι του είναι δεμένο με νάρθηκα και αναμένει τη νέα εξέταση των γιατρών που θα γίνει την Τρίτη προκειμένου να δουν αν χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ