Νέα Φιλαδέλφεια: Σε 19 σημεία εντοπίστηκε αίμα του Μιχάλη Κατσουρή – Η διαδρομή που ακολούθησε ο 29χρονος και οι νέες μαρτυρίες

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή, στα αιματηρά επεισόδια που έγιναν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέα Φιλαδέλφεια: «Κροάτης τον μαχαίρωσε» – Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει καρέ – καρέ τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το mega από τις έρευνες των εγκληματολογικών εργαστήριων εντοπίστηκαν σταγόνες αίματος του 29χρονου σε 19 σημεία γύρω από το γήπεδο.

Πρόκειται για την διαδρομή που ακολούθησε ο Μιχάλης Κατσουρής έως το σημείο της κατάρρευσής του, έξω από το περίπτερο. Όπως μεταδόθηκε, στο σημείο Α ξεκινά η διαδρομή αίματος, από το παγκάκι στην Πατριάρχου Κωνσταντίνου, και καταλήγει μέχρι το περίπτερο. Πιθανολογείται ότι το σημείο Α είναι εκεί όπου δέχτηκε την μοιραία μαχαιριά, ωστόσο, είναι ένα σημείο «τυφλό» καθώς δεν υπάρχουν κάμερες.

Νέα Φιλαδέλφεια: Τρία νέα εντάλματα σύλληψης για Έλληνες χούλιγκανς – «Κλειδί» οι τηλεφωνικές συνομιλίες

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση διατηρούν την ελπίδα ότι ενδεχομένως να μιλήσει κάποιος από τους συλληφθέντες Κροάτες χούλιγκαν.

Νέες μαρτυρίες για το σημείο όπου μαχαιρώθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής

Μπροστά από ένα παγκάκι, σε ένα σημείο «τυφλό» από κάμερες, οι αδίστακτοι χούλιγκαν χτύπησαν τον Μιχάλη Κατσουρή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού. Ο οπαδός της ΑΕΚ κατάφερε να κάνει κάποια βήματα, με τις κηλίδες από το αίμα του να διακρίνονται ακόμα και σήμερα στα σημεία όπου έτρεξε για να απομακρυνθεί.

Στην εκπομπή LIVE NEWS μεταδόθηκαν δύο νέες μαρτυρίες για την νύχτα της δολοφονίας του 29χρονου και τα όσα συνέβησαν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νέα Φιλαδέλφεια: Άφαντος παραμένει ο δολοφόνος του Μιχάλη – Η «γκάφα» στα εγκληματολογικά εργαστήρια

«Ήμουν δίπλα του, είδα ότι είχε χτυπηθεί», δήλωσε ο Γιώργος, αυτόπτης μάρτυρας και φίλος του Μιχάλη Κατσουρή. «Μας πήρανε στο κυνήγι, ήταν μία νύχτα χάους», είπε ο  Γιάννης, ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας και φίλος του 29χρονου.

Οι δύο νεαροί ξέρουν πως θα μπορούσαν να είχαν δεχτεί εκείνοι το μοιραίο χτύπημα. «Εμείς φθάσαμε μέχρι το τρίτο παγκάκι κι εκεί έγινε η συμπλοκή σώμα με σώμα», είπε ο Γιώργος. «Ο Μιχάλης σίγουρα εκεί δέχθηκε το τραύμα», υποστήριξε ο Γιάννης.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ