Νέα Φιλαδέλφεια: Άφαντος παραμένει ο δολοφόνος του Μιχάλη – Η «γκάφα» στα εγκληματολογικά εργαστήρια

Είκοσι ημέρες μετά την δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο δολοφόνος του άτυχου 29χρονου παραμένει άγνωστος.

Χωρίς αποτέλεσμα εξελίσσονται μέχρι τώρα οι έρευνες της αστυνομίας για τη σύλληψη του δολοφόνου του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ πριν είκοσι μέρες κατά τη διάρκεια των αιματηρών συμπλοκών στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Την ίδια ώρα, ενώ η εσωτερική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται σε εξέλιξη καρατομήθηκαν πέντε αξιωματικοί του σώματος λόγω της εμπλοκής τους στο επιχειρησιακό φιάσκο της 7ης Αυγούστου.

Απομάκρυνση πέντε αξιωματικών

Από την έρευνα που πραγματοποιεί ο επιτελάρχης της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με τις αστοχίες των αστυνομικών την επίμαχη ημέρα κλήθηκαν να απολογηθούν οκτώ ανώτατοι και ανώτεροι αξιωματικοί.

Από αυτούς κρίθηκε πως πέντε πρέπει να απομακρυνθούν από τις θέσεις τους με το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης να σηκώνουν οι δύο ταξίαρχοι της ΓΑΔΑ οι παραλείψεις των οποίων, επέτρεψαν στους Κροάτες να φτάσουν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Επίσης, καρατομήθηκαν δυο Διευθυντές του Αρχηγείου οι οποίοι είχαν την πληροφορία για την κάθοδο των χούλιγκανς όμως δεν φρόντισαν να την διαβιβάσουν καταλλήλως και τέλος αξιωματικός της Κορίνθου.

Η «γκάφα» στα εγκληματολογικά εργαστήρια με τα πειστήρια της επίθεσης

Συνολικά έχουν καρατομηθεί 12 αξιωματικοί της ΕΛΑΣ για το επιχειρησιακό φιάσκο της Νέας Φιλαδέλφειας, ενώ όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής» αστυνομικοί υπηρεσίας της Ασφάλειας Αττικής αποσφράγισαν τα κατασχεμένα αντικείμενα με αποτέλεσμα να τεθεί ζήτημα επιμόλυνσης των εν λόγω πειστήριων από τα DNA των αστυνομικών.

Αναζητούν τον δολοφόνο του Μιχάλη

Από την μέχρι τώρα ανάλυση στα εγκληματολογικά εργαστήρια δεν έχει προκύψει κάποιο αξιόλογο στοιχείο με τον εντοπισμό του δράστη να γίνεται ακόμη πιο δύσκολος με τις οποίες ελπίδες να εστιάζουν πλέον στην ανάλυση των κινητών τηλεφώνων των δραστών.

Νέες απομακρύνσεις αξιωματικών

Ο εσωτερικός έλεγχος της ΕΛΑΣ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί με πήγες από την Κατεχάκη να αφήνουν να εννοηθεί πως ο κύκλος των καρατομήσεων δεν έχει κλείσει και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ