Νέα Φιλαδέλφεια: Καρέ καρέ η κλοπή αυτοκινήτου από τρεις δράστες – ΒΙΝΤΕΟ

Καρέ καρέ καταγράφεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος, η κλοπή ενός αυτοκινήτου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το περιστατικό συνέβη πριν από 10 μήνες και ακόμη το όχημα παραμένει άφαντο, όπως και οι δράστες.

Στο βίντεο που μετέδωσε η εκπομπή LiveNews, διακρίνονται τρεις άνδρες να περπατάνε με βήμα χαλαρό στην οδό Ιωνίας σαν να έχουν βγει την βόλτα τους. Φαίνεται να φοράνε κουκούλες και μάσκες. Ο ένας από τους τρεις πλησιάζει ένα αυτοκίνητο χρώματος ασημί, που είναι παρκαρισμένο σε μία αλάνα. Ο συνεργός του του λέει να τους ακολουθήσει. Φεύγει από το αυτοκίνητο με τα χέρια στην τσέπη. Κοντοστέκονται στη γωνία και αρχίζουν να παρατηρούν τον χώρο για να σχεδιάσουν τις κινήσεις τους.

Ο ένας πλησιάζει την αριστερή πλευρά και ο άλλος πάει από πίσω. Κοιτούν τριγύρω για να σιγουρευτούν ότι δεν περνάει κανείς. Ο άνδρας με την λευκή ζακέτα προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα του οδηγού και ύστερα από 17 δευτερόλεπτα καταφέρνει να μπει μέσα. Έρχεται και ο τρίτος της παράς και μαζί με τον συνεργό του αρχίζουν να σπρώχνουν το αυτοκίνητο, ενώ ο τρίτος παλεύει να βάλει μπρος με τα καλώδια. Κάποια στιγμή, οι δράστες τα καταφέρνουν. Ο ένας τρέχει, ενώ το αυτοκίνητο τσουλάει, για να πηδήξει μέσα σε αυτό. Ο άλλος μένει πίσω και πάει να φέρει το δικό τους όχημα.

Το επόμενο πρωί, ο ιδιοκτήτης κατέβηκε από το σπίτι του να πάει στη δουλειά του, αλλά το αυτοκίνητό του δεν ήταν πουθενά.

«Αυτό είναι το δεύτερο αυτοκίνητο, που μου κλέβουν σε μία 5ετία»

Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου μίλησε στο Mega. «Ξύπνησα το πρωί της επόμενης μέρας και το αμάξι έλειπε. Νιώθεις ότι λείπει ένα κομμάτι της περιουσίας σου, γιατί είναι η περιουσία σου, έχεις δουλέψει για αυτό, έχεις ιδρώσει για αυτό. Πάνε στο αυτοκίνητο, σε κλάσματα δευτερολέπτου το ανοίγουν, το παίρνουν, το σπρώχνουν και φεύγουν. Ανενόχλητοι τελείως», λέει αρχικά.

«Όχι, δεν έχουν πιαστεί, είμαι σίγουρος γι’ αυτό γιατί αν είχαν πιαστεί θα με είχαν ενημερώσει και εμένα. Τώρα φανταστείτε ότι 10 μήνες μετά, είμαι με τα πόδια χωρίς αυτοκίνητο και πηγαίνω στη δουλειά με τα πόδια. Αυτό είναι το δεύτερο αυτοκίνητο, που μου κλέβουν σε μία πενταετία», συμπληρώνει ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ