Υπόθεση μαστροπείας ανηλίκων: Η «φίλη» που έπεισε 15χρονη για τα «ροζ» ραντεβού και ο «φωτογράφος» με τους πλούσιους «πελάτες»

Νέα φρικτή υπόθεση μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών βλέπει το φως της δημοσιότητας, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η δίκη για την υπόθεση της 12χρονης, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στον Κολωνό.

Το κύκλωμα εκμεταλλευόταν ανήλικες κοπέλες και τις έπειθε να εκδίδονται έναντι αμοιβής σε πλούσιους «πελάτες», με την μαστροπό «φίλη» να καρπώνεται μέρος αυτών των χρημάτων. Σε παράλληλες επιχειρήσεις που έγιναν από το πρωί έως το βράδυ της Πέμπτης (11/1) σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής εντόπισαν και συνέλαβαν μία 31χρονη γυναίκα και δύο άνδρες, ηλικίας 33 και 55 ετών, για την νέα αυτή φρικτή υπόθεση κακοποίησης και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανήλικων κοριτσιών. Στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμη έξι κατηγορούμενοι, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.

Η γυναίκα, σύμφωνα με το διαβιβαστικό της αστυνομίας, φαίνεται πως έπαιζε ενεργό ρόλο μαστροπού στο κύκλωμα. Από τις αρχές του 2022, εκμεταλλεύτηκε την φιλική σχέση που διατηρούσε με μία 15χρονη τότε κοπέλα και την έπειθε ότι μπορούσε να της βρει «πελάτες» για «ροζ» ραντεβού, έναντι αμοιβής. Η 31χρονη εξωθούσε με αυτόν τον τρόπο στην πορνεία το ανήλικο κορίτσι, με το αζημίωτο, φυσικά, καθώς φρόντιζε να παίρνει μέρος των χρημάτων που αποκτούσε η 15χρονη από τους παιδοβιαστές της. Στις αρχές του 2022, εξαιτίας της δράσης της «φίλης», ξεκίνησε και ο εφιάλτης της 15χρονης, που σήμερα είναι 18 ετών.

Η 31χρονη «φίλη» που έκλεινε τα «ροζ» ραντεβού στην ανήλικη

Ενεργό μέρος στο κύκλωμα φέρεται να έπαιζε και ο 33χρονος, που επίσης συνελήφθη από τους αστυνομικούς για μαστροπεία τελεσθείσα σε βάρος ανήλικου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας και κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων τελεσθείσας μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή κατ’ επάγγελμα. Ο δράστης, που ήταν φίλος της 31χρονης, απέκτησε επαφή με την 18χρονη και μία 17χρονη τότε φίλη της, περίπου στα μέσα Απριλίου του 2023. Δεν δίστασε να εκμεταλλευτεί κι εκείνος τις ανήλικες, πείθοντάς τες ότι θα μπορούσε να τους βρει πλούσιους «πελάτες», που θα πλήρωναν καλά λεφτά για να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους στα κορμιά των κοριτσιών.

Μάλιστα, ο 33χρονος έπαιζε και τον ρόλο του φωτογράφου, αφού έπεισε τις ανήλικες να ποζάρουν μόνο με τα εσώρουχά τους και στη συνέχεια δημοσίευσε τις φωτογραφίες τους σε γνωστή διαδικτυακή ιστοσελίδα, μέσω της οποίας κλείστηκαν και έγιναν τουλάχιστον 10 «ροζ» ραντεβού των κοριτσιών με τους παιδοβιαστές, σε διάφορα ξενοδοχεία, που βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας.

Ο τρίτος εκ των συλληφθέντων, είναι ένας από τους «πελάτες» που κακοποίησε σεξουαλικά τα κορίτσια. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το διαβιβαστικό, ο 55χρονος φέρεται να είχε συνευρεθεί με την 18χρονη και μία άλλη 16χρονη φίλη της, μέσα στο σπίτι του στον Κορυδαλλό, το διάστημα Ιουλίου-Αυγούστου 2023. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. είχε δώσει 100 ευρώ αμοιβή σε καθένα από τα κορίτσια, που υπέκυψαν στις ορέξεις του. Ο ίδιος δράστης και στο παρελθόν είχε κακοποιήσει τα κορίτσια, είτε από κοινού είτε καθεμία ξεχωριστά σε διαφορετικούς χρόνους. Κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος των κοριτσιών.

Ο 55χρονος που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος των κοριτσιών

Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στις 10 Ιανουαρίου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, απ’ όπου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βάρος τους. Η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση στο 10ο Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, απ’ όπου και εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης. 

Σημειώνεται ότι σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια του 33χρονου και του 55χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστήριων καθώς και ένα αεροβόλο όπλο, στο σπίτι του δεύτερου. Σήμερα το μεσημέρι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ