Ναύπλιο: Δύο τα χυδαία βίντεο του ιερέα στον 12χρονο – «Ζω με το άγχος μην πλησιάσει το παιδί μου»

Σοκ έχουν προκαλέσει όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον σάτυρο ιερέα στο Ναύπλιο, ο οποίος είχε στείλει δύο βίντεο άσεμνου περιεχομένου στον 12χρονο, όπως αποκάλυψε η μητέρα του.

Ναύπλιο: «Πάτερ, τι γίνεται, σας έχουν χακάρει;» – Σε σοκ ο 12χρονος που παρέλαβε το βίντεο από τον ιερέα

Υπενθυμίζεται ότι πήρε αναβολή η δίκη για τον 40χρονο αρχιμανδρίτη, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος έως τις 16 Ιουνίου οπότε και θα συνεχιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης.

Η μητέρα του ανήλικου μεταξύ άλλων αποκάλυψε: «Τα μηνύματα δεν ήταν κατά λάθος, ήταν επαναλαμβανόμενα και συνεχίστηκε αυτή η χυδαιότητα γραπτώς και με δεύτερο βίντεο».

Ναύπλιο: Απολογείται στον ανακριτή ο Αρχιμανδρίτης που έστειλε χυδαίο βίντεο σε 12χρονο

«Θα κάνουμε υπομονή δέκα ημέρες, ελπίζουμε να προλάβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να καταφέρει να βγάλει τα στοιχεία που χρειαζόμαστε» ανέφερε ακόμη η μητέρα του παιδιού.

«Άλλωστε για αυτό κι ο ίδιος πήρε την αναβολή για να βγουν τα στοιχεία και να αποδείξει ότι μιλούσε με άλλο όνομα. Όμως όταν κάποιος κάνει ένα λάθος ζητάει και συγνώμη. Εμένα δεν με ενόχλησε ποτέ να μου ζητήσει συγνώμη», συμπλήρωσε η μητέρα.

Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο πατέρας του παιδιού απάντησε στον ιερέα: «κατάλαβε “το λάθος” όταν έστειλε ο μπαμπάς του το μήνυμα “τι κάνετε πάτερ;”. Πριν δεν το είχε καταλάβει, συνέχιζε. Όταν στέλνεις κάπου αλλού και δεν έχεις την απάντηση που περιμένεις ξαναγυρνάς λίγο πάνω να δεις εάν το στέλνω σωστά. Κι εκείνη την ώρα σβήνεις, διαγράφεις, ζητάς συγνώμη, κάτι. Δεν συνεχίζεις» κι έπειτα πρόσθεσε «χακάρισμα ήταν μέχρι την σύλληψη, έπειτα έγινε αλλαγή πορείας»

«Ζω με το άγχος μην πλησιάσει το παιδί»

«Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν άλλοι γονείς ότι “το έχουμε πάθει κι εμείς και μπράβο σου που το είπες. Θα σώσεις και άλλα παιδιά στο μέλλον”», αποκάλυψε ακόμη η μητέρα του 12χρονου.

Όσον αφορά για την απόφαση του δικαστηρίου να αφεθεί ελεύθερος ο ιερέας μέχρι τις 16/6 όπου προσδιορίστηκε η νέα ακροαματική διαδικασία, η μητέρα του 12χρονου τονίζει: «Εγώ δεν είμαι ευχαριστημένη που είναι έξω. Ζω με το άγχος μην τυχόν και πλησιάσει το παιδί. Το παιδί απογοητεύτηκε γιατί δεν το περίμενε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ