Μεσολόγγι: «Ο κρεοπώλης ήταν το δόλωμα για τη μεταφορά του Μπάμπη» – Τα ερωτήματα που θέτει ο Κατερινόπουλος για τη δολοφονία

Μπορεί η σορός του Μπάμπη από το Μεσολόγγι να βρέθηκε και συγγενείς και φίλοι να είπαν το «τελευταίο αντίο» στον 31χρονο, όμως, τα ερωτήματα είναι ακόμα πολλά. Όπως για παράδειγμα τον σκότωσε ο ίδιος ο κρεοπώλης ή μήπως ο τελευταίος ήταν το «δόλωμα» για να μεταφερθεί ο Μπάμπης στο σημείο όπου βρέθηκε δολοφονημένος και εκεί περίμεναν άλλοι για να εκτελέσουν το έγκλημα;

Μεσολόγγι: «O κρεοπώλης έλεγε “θα σε θάψω χωρίς παπά”» – Τι κατέθεσαν φίλοι του Μπάμπη

Ο 50χρονος, ο οποίος βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, κρατά το στόμα του ερμητικά κλειστό και δεν έχει ομολογήσει το έγκλημα. Για την ΕΛ.ΑΣ. όλα δείχνουν πως εκείνος είναι ο μοναδικός δράστης. Ωστόσο ο ταξίαρχος ε.α., Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας στο MEGA τόνισε ότι «ο κρεοπώλης ήταν το δόλωμα για να μεταφερθεί εκεί ο άτυχος νέος».

Στο μεταξύ, όπως έγραψε η Realnews, στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται τέσσερα πρόσωπα που είχαν δανειστεί χρήματα από τον 31χρονο Μπάμπη. “Φύλλο και φτερό” κάνουν οι αστυνομικοί το τετράδιο του 31χρονου, όπου υπήρχαν ονόματα και ποσά.

Μεσολόγγι: Με δάκρυα και χειροκροτήματα το τελευταίο «αντίο» στον Μπάμπη – Τραγικές φιγούρες η μητέρα και οι αδελφές του

 «Τι χάλασε μέσα σε δύο ημέρες;»

«Υπάρχουν τα εξής δεδομένα. Το πρώτο ψέμα ήταν ότι έφυγαν να πάνε για κυνήγι 21.00 η ώρα το βράδυ, κανένας κυνηγός δεν πάει να κυνηγήσει τη νύχτα. Το δεύτερο είναι ότι πήρε μαζί του την καραμπίνα το άτυχο αυτό παιδί και την είχε μέσα στη θήκη. Το τρίτο είναι ότι ναι, πήγαν μαζί με αυτόν τον άνθρωπο για κυνήγι στο συγκεκριμένο σημείο μέχρι εκεί που τον έπιασαν οι κάμερες. Ήταν ένα παιδί με καλή σωματική διάπλαση. Πριν από δύο ημέρες είχαν πάει μαζί σε κάποιο χωριό κοντά στο Μεσολόγγι. Αυτό σημαίνει ότι είχαν κάποια πολύ καλή σχέση πέρα από τα χρωστούμενα που υπήρχαν. Τι χάλασε μέσα σε δύο ημέρες για να τον πάρει, να τον πάει στο συγκεκριμένο σημείο και να τον σκοτώσει;», αναρωτήθηκε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

«Δεύτερον, από ότι φάνηκε τουλάχιστον από τον κρεοπώλη, δεν υπήρξαν καθόλου ίχνη πάλης. Πώς να αιφνιδιάσεις έναν άνθρωπο ο οποίος φοβάται και έχει μαζί του την καραμπίνα για να αμυνθεί αν του συμβεί κάτι, από ποιον, από τον κρεοπώλη; Αν τον φοβόταν δεν θα πήγαινε μαζί του. Το σενάριο ότι εκεί τον περίμεναν άλλοι και χρησιμοποίησαν τον κρεοπώλη για να τον μεταφέρει εκεί. Προφανώς τον είχαν στο χέρι για κάποιους λόγους που δεν μπορούμε να ξέρουμε. Ήταν το δόλωμα για να μεταφερθεί ο άτυχος νεαρός εκεί» τόνισε ο κ. Κατερινόπουλος.

Μεσολογγι: Το 2o κινητό που είχε μαζί του ο κρεοπώλης την μοιραία νύχτα ήταν στο όνομα φίλου του – ΒΙΝΤΕΟ

Όπως λέει ο ίδιος: «Η επόμενη πληροφορία που προέκυψε, δεν ξέρω κατά πόσο αληθεύει, είναι ότι το τηλέφωνο το οποίο δεν βρέθηκε ποτέ, το είχε συνδεδεμένο και ήταν ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησης. Αφού ήταν ανοιχτό, πρέπει να ήταν συνδεδεμένο με κάποια εφαρμογή. Για ποιον λόγο να έχει το τηλέφωνό του το παιδί αυτό ανοιχτό και να ακούνε κάποιοι; Αυτός που άκουγε, έχει μια μορφή συμμετοχής. Βεβαίως ήταν με την πλευρά του Μπάμπη. Κάποιος ήξερε ότι εκεί υπάρχει ένα ραντεβού».

Σύμφωνα με τον κ. Κατερινόπουλο:

«Ο κρεοπώλης κράτησε μια στάση από την πρώτη στιγμή, δεν μιλάει. Είχε έναν ενδιαφέρον, από ό, τι ειπώθηκε, το τι θα συναντήσει στις φυλακές. Εγώ δεν ξέρω κανέναν να έχει κάνει έναν φόνο και να ψάχνει εκ των υστέρων τι θα συναντήσει μέσα στις φυλακές. Τι φοβόταν μέσα στις φυλακές; Έψαχνε να δει τι γίνεται, αν θα πρέπει να μιλήσει ή όχι, διαφορετικά το κύκλωμα θα τον τελειώσει; Είτε είναι έξω, είτε είναι μέσα θα πρέπει να μιλήσει γιατί αν πράγματι υπάρχει κύκλωμα, έχει και ο ίδιος ημερομηνία λήξης. Το καλύτερο που έχει να κάνει και για τη δική του προστασία είναι να μιλήσει. Δύο άνθρωποι οι οποίοι είχαν μια σχέση, και οικογενειακή θα έλεγα, δεν  νομίζω ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο μόνος του αυτός ο άνθρωπος να διαπράξει έναν φόνο επειδή του χρώσταγε 17.000 και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί. Και αν ήταν τεταμένες οι σχέσεις γιατί δυο μέρες νωρίτερα να πάνε σε διπλανό χωριό οι δυο τους;».

«Όλα συγκλίνουν στο ότι δεν μπορεί να ήταν μόνος του. Για ποιον λόγο να φορτωθείς ένα έγκλημα που λες ότι δεν το έκανες;», κατέληξε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ