Μεσολόγγι: «O κρεοπώλης έλεγε “θα σε θάψω χωρίς παπά”» – Τι κατέθεσαν φίλοι του Μπάμπη

Όλο και περισσότερα στοιχεία προστίθενται εναντίον του 50χρονου κρεοπώλη, ο οποίος κατηγορείται για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, αν και ο ίδιος μέχρι και σήμερα δεν έχει ομολογήσει το έγκλημα.

Μεσολόγγι: Με δάκρυα και χειροκροτήματα το τελευταίο «αντίο» στον Μπάμπη – Τραγικές φιγούρες η μητέρα και οι αδελφές του

Σύμφωνα με το Star, ενδιαφέρον παρουσιάζουν όσα κατέθεσαν για τη συμπεριφορά του 50χρονου, δύο φίλοι του 31χρονου. Η πρώτη κατάθεση είναι του 30χρονου φίλου τόσο του κρεοπώλη όσο και του Μπάμπη. Είναι ο άνθρωπος που τους γνώρισε. Ο ίδιος κατέθεσε για ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον κρεοπώλη δέκα ημέρες πριν από την δολοφονία.

«Κάποια στιγμή στο σπίτι μου, δέκα ημέρες πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη, στον ύπνο του ο κρεοπώλης είπε “θα σε θάψω χωρίς παπά”. Το άκουσα και εγώ και ο πατέρας μου. Την ημέρα της εξαφάνισης του Μπάμπη, το απόγευμα της 5ης Γενάρη, ο κρεοπώλης ήταν ψύχραιμος και ψυχρός. Του είπαμε να πάμε να βοηθήσουμε για να βρούμε τον Μπάμπη και μας είπε “πάτε και θα έρθω και εγώ”. Τον είδα αρκετά ψυχρό και επειδή τον ξέρω αρκετά χρόνια μου έκανε εντύπωση η στάση του».

Μεσολόγγι: «Εγώ είμαι η γυναίκα που έστειλε μήνυμα ο κρεοπώλης…» – Τι είπε στο «Φως στο Τούνελ»

«Φαινόταν ανήσυχος και προβληματισμένος για την οφειλή του κρεοπώλη»

Αυτό που προκύπτει από τις καταθέσεις είναι ότι ο κρεοπώλης πήγαινε από μέρα σε μέρα για να ξεχρεώσει τον Μπάμπη. Κουμπάρος του θύματος αναφέρθηκε στο πώς ήταν ο Μπάμπης, εξαιτίας του ποσού που δεν επέστρεφε ο κρεοπώλης.

«Ξέρω ότι ο Μπάμπης είχε ξαναδανείσει πιο παλιά στον κρεοπώλη. Το τελευταίο διάστημα ο Μπάμπης φαινόταν ανήσυχος και προβληματισμένος για την οφειλή του κρεοπώλη. Είχε πει ότι θα τον ξεχρέωνε, μετά τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς».

Φως στο Τούνελ: «Μιλάει» ο τόπος του εγκλήματος που εντοπίστηκε νεκρός ο 31χρονος από το Μεσολόγγι

Είχε δύο κινητά ο κρεοπώλης

Σχετικά με το κινητό του κρεοπώλη για το οποίο έχει γίνει πολύ λόγος, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τελικά ότι είχε δύο κινητά, -το ένα στο όνομά του και το άλλο σε όνομα ενός άλλου άντρα- αλλά και μία κάρτα sim.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 31χρονου ισχυρίστηκε ότι το είχε ξεχάσει στο σπίτι τη μοιραία βραδιά.

Η άρση των επικοινωνιών θα δώσει στοιχεία για τις κλήσεις του και τα μηνύματα πριν και μετά το έγκλημα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ