Μεσολόγγι: Αποκάλυψη Τσούκαλη για τη δολοφονία του Μπάμπη-  «Ο βάλτος κρύβει ακόμη μυστικά, κάποιος λέει ψέματα»

Νέα τροπή στην υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, δίνουν νέα στοιχεία που εισφέρει στις έρευνες, ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, σύμβουλος της οικογένειας του θύματος.

Με μια αινιγματική ανάρτηση του στο facebook, ο Γ. Τσούκαλης αφήνει υπονοούμενα για την ύπαρξη ατόμου που γνωρίζει πολλά για την υπόθεση, ωστόσο, δεν τα καταθέτει.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσούκαλη για τη δολοφονία στο Μεσολόγγι

«Καλό μήνα από το Μεσολόγγι ….ο βάλτος κρύβει πολλά ακόμη μυστικά ….κάποιος μου λέει ψέματα και θα εκτεθεί στο τέλος!!!», έγραψε συγκεκριμένα ο κ. Τσούκαλης.

Ο Γιώργος Τσούκαλης καλεσμένος σήμερα στο STAR, αναφέρθηκε στην αινιγματική ανάρτηση, χωρίς να θέλει να πει περισσότερα, έκανε δε λόγο, στον αέρα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», για οικονομικά κίνητρα πίσω από τη δολοφονία του Μπάμπη αφού δε δικαιολογούνται με κάποιον τρόπο τα 17.000 ευρώ που χρωστούσε στον Μπάμπη ο προφυλακισμένος κρεοπώλης.

Υπενθυμίζεται ότι τον ιδιωτικό ερευνητή τον έχει προσλάβει η οικογένεια Κούτσικου για ρίξει «φως» στην υπόθεση. «Ούτε η οικογένεια, ούτε εγώ πρόκειται να σταματήσουμε μέχρι να βγει η αλήθεια», λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Ο 50χρονος κρεοπώλης έχει ήδη προφυλακιστεί, ωστόσο δεν έχει παραδεχθεί τίποτα και δεν αποδέχεται τις κατηγορίες.

Ο ιδιωτικός ερευνητής ήταν ξεκάθαρος και άφησε υπαινιγμούς για ένα πρόσωπο που έχει δώσει κατάθεση, αλλά ψεύδεται. Ο κ. Τσούκαλης δεν αποκάλυψε ποιο είναι αυτό, ωστόσο τόνισε: «Από αυτούς που συνομιλώ οι περισσότεροι μου λένε αλήθειες. Φοβισμένες αλήθειες, αλλά αλήθειες. Κάποιος μου λέει ψέματα. Αγνοεί ότι ξέρω πολύ περισσότερα, ότι μιλάω και με κάποιους άλλους και στο τέλος θα εκτεθεί».

Ερωτηθείς για το πού ψεύδεται είπε: «Ψεύτης παντού. Τα ίδια παντού λέει. Έχει πει ψέματα στις Αρχές. Κάτι κρύβει. Όταν κρύβεις κάτι αυτό είναι ποινικό αδίκημα. Εκείνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι οι πιθανότητες να υπάρχουν στην εξίσωση και άλλα πράγματα είναι πιο σημαντικές. Αν ήταν 10-20% έχουν γίνει 95%.

Οι 17.000 που χρώσταγε ο κρεοπώλης στον Μπάμπη δεν είχαν ούτε κάποιο χαρτί ούτε κάποια επιταγή. Θα μπορούσε να του πει απλά δεν στα δίνω ή θα στα δώσω όταν έχω. Δεν μπορείς να αφαιρείς μία ζωή έτσι. Επομένως το σενάριο να έτυχε σε λάθος μέρος και σε λάθος στιγμή, να έμαθε πράγματα ο άτυχος Μπάμπης και τα οποία φόβιζαν τον κρεοπώλη ή και κάποιους άλλους, ίσως είναι πιθανό. Ο βάλτος έχει τα μυστικά, δεν έχει ειπωθεί όλη η αλήθεια».

Στη συνέχεια ανέφερε πως: «Υπάρχουν και άλλοι. Υπάρχουν δύο πυλώνες του φόβου. Ο ένας είναι ανθρώπων που δεν θέλουν να μπλέξουν και ο άλλοι που φοβούνται κάτι άλλο. Εδώ υπάρχει κάποιο άτομο το οποίο μας έχει πει σημαντικά πράγματα. Θέλω να βρεθεί ένας τρόπος να τα καταθέσει αυτά γιατί είναι πολύ σημαντικό πράγμα.»

Εκείνο που πρέπει να ακούσουν όσοι έχουν εμπλακεί είναι ότι ούτε η οικογένεια, ούτε εγώ, ούτε ο νομικός σύμβουλος της οικογένειας υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε αυτή την υπόθεση. Όλα τα τετράγωνα του παζλ δεν έχουν συμπληρωθεί και θα συμπληρωθούν πάση θυσία».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ