Κακοκαιρία – Πιερία: Εφιαλτικές στιγμές για μητέρα με τις κόρες της – Εγκλωβίστηκαν για 1,5 ώρα στο αυτοκίνητο – ΒΙΝΤΕΟ

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια μητέρα με τις δυο κόρες της χθες το βράδυ την ώρα που ξέσπασε η δυνατή μπόρα στην Πιερία. Η κα Ντίνα Καλαϊτζή γυρνούσε με την 20χρονη και 22χρονη κόρη της από την Κατερίνη και στον δρόμο προς την Βροντού το νερό περικύκλωσε το αυτοκίνητο τους και ακινητοποιήθηκαν.

«Δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Μείναμε 1,5 ώρα μέσα στο αυτοκίνητο μέχρι να μας απεγκλωβίσουν. Κάποια στιγμή ο κινητήρας άρχισε να μυρίζει και έσβησα το αμάξι. Οι κόρες μου έκαναν σινιάλο στα διασωστικά συνεργεία με το κινητό τους» αναφέρει στο makthes.gr, τονίζοντας ποσό φοβήθηκαν. «Σκεφτόμουν μόνο τα παιδιά μου. Επικράτησε πανικός. Οι κόρες μου μιλούσαν συνέχεια με τις αρχές και μας εντόπισαν μαζί με συνεργεία του δήμου. Ευτυχώς είχε κάτι μεγάλες πέτρες μπροστά και δεν μπήκε το νερό στο όχημα μας» περιγράφει στο makthes.gr.

Η κα Ντίνα με τις κόρες της είναι οι τρεις από τους οκτώ που διασώθηκαν με συντονισμένη επιχείρηση χθες το βράδυ στην Πιερία. Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίστηκαν στο δήμο Διον Ολύμπου, όπου σύμφωνα με τους κατοίκους για δυο ώρες έβρεχε και έριχνε χαλάζι ασταμάτητα.

Οι κάτοικοι μιλούν για πρωτοφανή κακοκαιρία που δεν έχουν ξανά ζήσει, ενώ καταγγέλλουν πως δεν τους ήρθε καμία ειδοποίηση από το 112.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ