Άγριο επεισόδιο μεταξύ Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη – «Θα σου γ@@@@@ ό,τι έχεις και δεν έχεις»

Έντονο επεισόδιο μεταξύ του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου σημειώθηκε με τη λήξη της δίκης.

Της Άννας Κανδύλη 

«Δεν θα ξαναπιάσεις τα παιδιά στο στόμα σου» φώναξε η κατηγορουμένη στον Δασκαλάκη για να προσθέσει: «παιχνίδι με τους δημοσιογράφους θέλεις».

Απαντώντας ο Μάνος Δασκαλάκης της είπε: «Για ποια παιδιά λες; Για τα παιδιά που δολοφόνησες εσύ θα σου γ@@@@@ ό,τι έχεις και δεν έχεις».

Παρατείνεται για ακόμη 6 μήνες η προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Με την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη άρχισε η επί της ουσίας εκδίκαση της υπόθεσης για τους θανάτους των δύο παιδιών της οικογένειας με κατηγορούμενη την μητέρα τους Ρούλα Πισπιρίγκου.

Νωρίτερα το δικαστήριο αποφάσισε τη συνέχιση της προσωρινή κράτησης της κατηγορουμένης έως τις 30-9-2024, υιοθετώντας και την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας σύμφωνα με την οποία εις βάρος της κατηγορούμενης «προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ενοχής» τέλεσης των αδικημάτων που τις αποδίδονται.

Η εισαγγελική λειτουργός επικαλέστηκε την ιατροδικαστική γνωμάτευση των Ν. Καρακούκη- Ν. Καλόγρηα, σημειώνοντας πως «οι θάνατοι ήταν ανεπάντεχοι και απροσδιόριστοι, και συνέβησαν παρουσία μόνο της μητέρας. Συνεπώς πρέπει λόγω των σοβαρών ενδείξεων που υπάρχουν σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά πράξης καθώς έδρασε με ιδιαίτερη σκληρότητα, να παραταθεί η προσωρινή της κράτηση για ακόμη ένα 6μηνο, έως 30-9-2024».

Η συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου από την πλευρά της ζήτησε να αρθεί η κράτηση καθώς, έχει γνωστή διαμονή ( θα μείνει με την οικογένεια της), σημειώνοντας ότι εκτός από την γνωμάτευση των Καρακούκη – Καλόγρηα, υπάρχουν οι εκθέσεις των ιατροδικαστών που επιλήφθηκαν αμέσως μετά τον θάνατο των δύο παιδιών, κι έρχονται σε αντίθεση με αυτή των Καρακούκη- Καλόγρηα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ