Λέσβος: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό της 34χρονης – Το μυστήριο με την πτώση από το μπαλκόνι της 6χρονης κόρης της

Άκαρπες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες για τον εντοπισμό της 34χρονης γυναίκας ρουμανικής καταγωγής, η οποία εξαφανίστηκε στη Λέσβο.

Η μητέρα τριών παιδιών χάθηκε το βράδυ της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου από την κοινότητα Μεγαλοχωρίου της επαρχίας Πλωμαρίου.

Την εξαφάνιση δήλωσε ο 35χρονος Ρουμανικής καταγωγής σύντροφός της στο Αστυνομικό Τμήμα του Πλωμαρίου, στις 11 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα stonisi, ο 35χρονος και η σύντροφός του κατοικούν μόνιμα στην κοινότητα Μεγαλοχωρίου. Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο 35χρονος στην αστυνομία, το βράδυ της Πέμπτης η γυναίκα βρισκόταν έξω από το σπίτι. Όταν εκείνος της ζήτησε να μπει μέσα, εκείνη έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Από τότε δεν επικοινώνησε ούτε με τον ίδιο ούτε και με κάποιον συγγενή ή φίλο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 34χρονη είχε εξαφανισθεί άλλες 3 με 4 φορές στο παρελθόν τόσο στη Λέσβο, όπου διαμένει τα τελευταία χρόνια, όσο και στη Ρουμανία που διέμενε στο παρελθόν με την οικογένειά της. Τα προηγούμενα περιστατικά εξαφάνισης δεν είχαν δηλωθεί επίσημα στην αστυνομία, ωστόσο η γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι της, έπειτα από μερικές ημέρες.

Οι έρευνες συνεχίζονται σε όλη την ευρύτερη περιοχή του Πλωμαρίου με τη συνδρομή και δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

«Θρίλερ» με την 6χρονη κόρη της

Στο μεταξύ, μυστήριο επικρατεί και με την 6χρονη κόρη του ζευγαριού.

Σύμφωνα με το mega, λίγες ημέρες πριν από την εξαφάνιση της 34χρονης, η 6χρονη κόρη του ζευγαριού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον θείο της, ο οποίος είπε στους γιατρούς πως το παιδί έπεσε από το μπαλκόνι.

Οι γιατροί, ωστόσο, που εξέτασαν την 6χρονη δήλωσαν πως τα τραύματα που φέρει δεν συνάδουν με πτώση. Τότε αποφάσισαν να επικοινωνήσουν με την Αστυνομία, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ