Τα βασικά σημεία του άρθρου
- Συμπλοκή μεταξύ εργαζομένων συνεργείου καθαρισμού σημειώθηκε σήμερα (5/7/2026) σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Πλάκα Λασιθίου.
- Πρόκειται για άτομα αιγυπτιακής καταγωγής, με τον έναν να φέρει τραύματα στο κεφάλι και στο πόδι και τον δεύτερο από αιχμηρό αντικείμενο. Αρχικά μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου.
- Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του ενός, κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ, ενώ διεξάγονται έρευνες για τα ακριβή αίτια της αιματηρής συμπλοκής.
Συμπλοκή μεταξύ εργαζομένων συνεργείου καθαρισμού, σημειώθηκε σήμερα (5/7/2026) τα ξημερώματα, σε ξενοδοχειακή μονάδα στην Πλάκα στο νομό Λασιθίου.
Πρόκειται για άτομα αιγυπτιακής καταγωγής όπου σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας φέρει τραύματα στο κεφάλι και στο πόδι και ο δεύτερος τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο.
Οι τραυματίες αρχικά μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όμως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του ενός εκ των δυο, κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ.
Η μεταφορά τους έγινε συνοδεία αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ. ενώ διεξάγονται έρευνες, για τα ακριβή αίτια της αιματηρής συμπλοκής.
Πηγή: Politica
