Τα βασικά σημεία του άρθρου
- Ο Νίκος Μόσχος, ποδοσφαιριστής αρχηγός της ομάδας «Αστέρας Σταυρού» στη Λαμία, δέχτηκε επίθεση από οχιά την στιγμή που έπινε νερό στην βρύση στο γήπεδο μετά την προπόνηση.
- Πήγε στο νοσοκομείο, του έβαλαν ορό και έμεινε προληπτικά για εξετάσεις καθώς το πόδι του έμεινε πρησμένο.
- Οι γιατροί αναφέρουν ότι τον τσίμπησε πολύ λίγο και μπορεί να μην έχει καν περάσει δηλητήριο, αλλά υπάρχει ένα πρήξιμο μεγάλο.
Ο Νίκος Μόσχος, ποδοσφαιριστής της ομάδας «Αστέρας Σταυρού» στη Λαμία, μίλησε στο πρωινό στον ΑΝΤ1 για την επίθεση που δέχτηκε από οχιά την ώρα που έπινε νερό, μετά την προπόνηση, σε γήπεδο. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του έβαλαν ορό και παραμένει για εξετάσεις, αν και οι γιατροί εκτιμούν, ότι η ποσότητα δηλητηρίου ήταν μικρή.
«Νόμιζα ότι ήταν αγκάθι και βλέπω ένα φίδι»
Ο ποδοσφαιριστής ανέφερε πως «Ανοίγουμε την κάλτσα, βλέπουμε τα τσιμπήματα και με τον γενικό αρχηγό της ομάδας φύγαμε κατευθείαν για το νοσοκομείο. Ευτυχώς, όπως λένε οι γιατροί από τις εξετάσεις και από αυτά, με τσίμπησε πολύ λίγο και μπορεί να μην έχει καν περάσει δηλητήριο, αλλά υπάρχει ένα πρήξιμο μεγάλο. Σήμερα, μάλλον θα βγω από το νοσοκομείο, αλλά θέλει λίγες ημέρες ακόμα να το αφήσουμε» κατέληξε.
