Κυπαρισσία: Νέα μαρτυρία-σοκ για τη 42χρονη που έθαψαν στο τσιμέντο

Στο εξωτερικό εκτιμάται ότι βρίσκεται ο 39χρονος πρώην σύντροφος της γυναίκας που βρέθηκε θαμμένη κάτω από τσιμέντο στην αυλή του σπιτιού, όπου διέμενε στην Κυπαρισσία. Οι Αρχές θεωρούν ότι είναι ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση που συγκλονίζει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η Μόνικα Γκιους, η οποία έχει εξαφανιστεί από τον Φεβρουάριο, πριν από 11 μήνες είχε πάει σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας για να την περιθάλψουν οι γιατροί.

Εκμυστηρεύτηκε σε ασθενείς που βρίσκονταν εκεί ότι ο τότε σύντροφός της και βασικός ύποπτος την κακοποιούσε. Όταν εκείνος εμφανίστηκε στο νοσοκομείο προκλήθηκε ένταση. Η νέα μαρτυρία που έφερε στη δημοσιότητα του best.tv σοκάρει.

Όπως ισχυρίζεται μάρτυρας «μόλις η γυναίκα τον αντίκρισε, αντέδρασε έντονα. Μας εξηγούσε ότι τη δέρνει, ότι την χτυπάει, ότι την κακομεταχειρίζεται. Μάλιστα από ό,τι έλεγε σε κάτι κυρίες δίπλα στο νοσοκομείο, η συγκεκριμένη γυναίκα είχε φύγει ήδη και πέντε – έξι ημέρες από το σπίτι».

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν ήταν η πρώτη φορά που η άτυχη γυναίκα πήγαινε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

«Η γυναίκα έφυγε πιο μετά. Τη στιγμή που σηκώθηκε να φύγει ζητούσε μάλιστα και συγγνώμη η γυναίκα γι’ αυτό που συνέβη. Ήταν χτυπημένη και από ότι διαπίστωσα στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό ήταν μια οικεία κατάσταση, δηλ. το είχαν ξαναδεί. Ήξεραν τα μικρά ονόματά τους».

Όπως είπε ο μάρτυρας για τον 39χρονο, «οι νοσοκόμες προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν, αλλά ήταν μάταιο.  Ήταν σε έξαλλη κατάσταση».

Ο βασικός ύποπτος για την υπόθεση της Κυπαρισσίας

Όλα δείχνουν ότι η σορός της γυναίκας που βρέθηκε την Τετάρτη ανήκει στη 42χρονη για την οποία είχε δηλωθεί εξαφάνιση από τον Φεβρουάριο. Ο βασικός ύποπτος είναι ο σύντροφός της ο οποίος βρίσκεται στο εξωτερικό. Μάλιστα, ο ίδιος μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη.

«Το ξέρω… Αλλά τι να κάνω; Τι να κάνω; Να κλάψω τσάμπα σαν μ…; Τι να κάνω; Εγώ την αγαπούσα τόσα χρόνια και η άλλη τριγύρναγε» είπε χαρακτηριστικά.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού βλέποντας διαφορετικό χρώμα στο τσιμέντο της αυλής κάλεσε τεχνίτη για να δει τι συμβαίνει. Μόλις εντόπισαν τα οστά, αμέσως ενημέρωσαν τις Αρχές.

Σε βάρος του 39χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τις ελληνικές Αρχές ενώ αναμένεται να εκδοθεί και ευρωπαϊκό ένταλμα. Οι Αρχές έχουν παραδώσει στον εισαγγελέα όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει για την υπόθεση, ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα για την ταυτοποίηση της σορού. Παράλληλα δεν αποκλείεται να ερευνηθεί και η υπόθεση θανάτου γυναίκας που είχε σχέση με τον 39χρονο και η οποία πέθανε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας πριν από επτά χρόνια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ