Κυπαρισσία: Νέα στοιχεία για τη γυναίκα που έθαψαν στο τσιμέντο

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για την υπόθεση με το πτώμα που βρέθηκε θαμμένο σε τσιμεντένιο τάφο, στην αυλή σπιτιού, στην Κυπαρισσία.

Η νεκροψία-νεκροτομή, ολοκληρώθηκε χθες και όπως προέκυψε, το πτώμα ανήκει σε γυναίκα ηλικίας περίπου 40 ετών και με ύψος περίπου 1,60 μ.

Η γυναίκα εκτιμάται ότι πέθανε πριν από πέντε με έξι μήνες, ενώ λόγω της κατάστασης στην οποία βρέθηκε το πτώμα δεν έχει σταθεί δυνατόν, προς το παρόν, να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής Καλαμάτας, Ιωάννης Δούζης, λόγω της προχωρημένης σήψης και σκελετοποίησης της σορού στο μεγαλύτερος μέρος της δεν μπορεί ούτε να επιβεβαιωθεί αλλά ούτε και να αποκλεισθεί η εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του tharrosnews.gr, η γυναίκα ήταν τοποθετημένη σε εμβρυακή στάση στο πλάι και χωρίς ίχνος ρούχων ή υποδημάτων, στον αυτοσχέδιο τάφο που έφτιαξε ο δράστης, μόλις μισό μέτρο από το έδαφος.

Σε σχετική ερώτηση, ο ιατροδικαστής σημείωσε ότι δεν βρήκε σκελετική κάκωση (τραύμα ή οτιδήποτε άλλο) και απέκλεισε το ενδεχόμενο η γυναίκα να θάφτηκε ζωντανή.

Τα αποτελέσματα του DNA αναμένεται να επιβεβαιώσουν την ταυτότητα της γυναίκας, που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στον τσιμεντένιο τάφο.

Πρόκειται για τη Μόνικα Γκιους;

Παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί, ακόμη, επίσημα, το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι πρόκειται για την 42χρονη Μόνικα Γκιους από τη Ρουμανία, η οποία διέμενε μαζί με τον ομοεθνή σύντροφό της στη συγκεκριμένη κατοικία και τα ίχνη της είχαν χαθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η εξέταση αναμένεται να γίνει με δείγμα που θα ληφθεί από τα παιδιά της.

Κυπαρισσία Μόνικα

Επίσης, έχουν ληφθεί δείγματα από την οδοντοστοιχία αλλά και αλλά μέρη του σώματος του άψυχου σώματος, τα οποία έχουν σταλθεί στην Αθήνα σε ειδικά εργαστήρια για εξέταση DNA

Το χρονικό της υπόθεσης που συγκλόνισε την Κυπαρισσία

Η μητέρα τριών παιδιών ζούσε επί 20 χρόνια στην Κυπαρισσία και τα τελευταία δύο χρόνια συζούσε με τον 39χρονο ομοεθνή της, που όπως έχει καταγγελθεί, την κακοποιούσε.

Ο άνδρας διέφυγε στη Ρουμανία, ενώ παρά τις έρευνες των Αρχών, ακόμη και στον βόθρο του συγκεκριμένου σπιτιού, δεν είχε βρεθεί κανένα ίχνος της 42χρονης.

Μέχρι προχθές που οι ιδιοκτήτες του σπιτιού που νοίκιαζε και διέμενε η γυναίκα με τον σύντροφό της, το επισκέφθηκαν και διαπίστωσαν ότι στην αυλή είχαν γίνει κάποιες εργασίες με σχετικά φρέσκο τσιμέντο.

Κυπαρισσία πτώμα

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και όταν εργάτες έσκαψαν, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Μια σορός, σχεδόν σκελετοποιημένη, σε στάση εμβρυακή στο πλάι, ήταν θαμμένη κάτω από το τσιμέντο και αμέσως έγινε σύνδεση με την εξαφάνιση της 42χρονης.

Το γεγονός ότι η νεκρή δεν φορούσε ρούχα ή παπούτσια, εκτιμάται πως είχε ως στόχο από πλευράς του δράστη την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποσύνθεση του σώματος και να μην μπορούν να ταυτοποιηθούν ρούχα και υποδήματα του θύματος.

Να σημειωθεί ότι ήδη έχει ασκηθεί από την Εισαγγελία Κυπαρισσίας δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε βάρος του 39χρονου συντρόφου της που έφυγε από τη χώρα μετά την εξαφάνισή της, ενώ αναμένεται η έκδοση διεθνούς εντάλματος για τον σύντροφο της.

Τι έλεγε στο “Τούνελ” ο σύντροφός της

Με την υπόθεση εξαφάνισης της Μόνικα Γκιους είχε ασχοληθεί και η εκπομπή “Φως στου Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με καταγγελίες που είχαν δει το φως στις εκπομπές, η 42χρονη είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο της περιοχής, πριν χαθούν τα ίχνη της, καθώς φέρεται να είχε κακοποιηθεί από τον σύντροφό της.

Τον Ιούνιο, η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” είχε καταφέρει να εντοπίσει στη Ρουμανία τον σύντροφο της αγνοούμενης μητέρας, που αναζητούσαν οι Αρχές για τη μαρτυρία του.

Τότε είχε πει στην εκπομπή για τη Μόνικα:

“Πιστεύω πως ζει και βασιλεύει. Κάπου έχει πάει και μάλιστα με άλλον. Να βρεθεί για να ησυχάσουμε όλοι”.

Είχε ισχυριστεί, επίσης, πως είχε δει την 42χρονη τελευταία φορά, πολύ πριν εξαφανιστεί.

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο, εάν η Μόνικα είχε πάει στο νοσοκομείο γιατί είχε σπάσει το χέρι της, ο σύντροφός της απάντησε:

“Δεν θυμάμαι, δεν ξέρω. Έτσι την είδα με το χέρι. Μου έλεγαν ότι την είδαν με το χέρι σπασμένο”. Και όταν ρωτήθηκε εάν το είχε κάνει εκείνος, απάντησε: “όχι”.

Σχετικά με τον λόγο που ο ίδιος επέστρεψε στη Ρουμανία, ισχυρίστηκε πως αυτό έγινε γιατί “ήταν χάλια η μάνα μου. Στο μεταξύ δεν είχα δουλειά”.

Δείτε τι είχε δηλώσει ο Ρουμάνος στην εκπομπή:

Η αγνοούμενη μητέρα, με καταγωγή από τη Ρουμανία, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ήταν ιδιαίτερα ευάλωτη.

Παλαιότερα, εργαζόταν σαν καθαρίστρια, φρόντιζε ηλικιωμένους, αλλά το τελευταίο διάστημα πριν εξαφανιστεί ήταν άνεργη.

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Αγγελικής Νικολούλη για τον σύντροφο της 42χρονης

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έκανε η Αγγελική Νικολούλη, για την υπόθεση της 42χρονης Μόνικα.

“Φάνηκε από την εκπομπή που είχαμε κάνει ότι η γυναίκα είχε πέσει θύμα δολοφονικής ενέργειας. Νιώσαμε ένα σοκ με το σημερινό εύρημα. Την αναζητούσαμε από τον περασμένο Ιούνιο, ενώ χάθηκε Φλεβάρη, γιατί οι συγγενείς δεν είχαν επαφή μαζί της, καθώς δεν ήθελαν τον σύντροφό της” ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.

“Είχαν κατηγορήσει τον σύντροφο της 42χρονης για τον περίεργο θάνατο της πρώην γυναίκας του. Γίνονται έρευνες για το θέμα αυτό στη Ρουμανία” συμπλήρωσε η Αγγελική Νικολούλη.

“Οι καταγγελίες από τον μεγαλύτερο γιο της άτυχης 42χρονης, περί κακοποιήσεων ήταν σοβαρές. Κακοποιούσε και την ίδια ο σύντροφός της και τον μικρό γιο της. Επειδή ήταν ευάλωτη στην υγεία της τον είχε ανάγκη. Την κακοποιούσε. Την είχε στείλει στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και χέρι” πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

πτώμα Κυπαρισσία

Η άτυχη 42χρονη για να αποφεύγει την κακοποίηση του συντρόφου της είχε βρει καταφύγιο για δύο μέρες στην παράγκα ενός άστεγου στην περιοχή.

Η Αγγελική Νικολούλη είχε επικοινωνήσει με τον σύντροφο της άτυχης 42χρονης, ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται στη Ρουμανία. “Τι ψάχνεται σε μένα; Ζει και βασιλεύει η Μόνικα. Εύχομαι να την βρείτε” είχε πει ο Ρουμάνος στην συνομιλία του με τη δημοσιογράφο του MEGA.

Είχε αγοράσει άμμο και τσιμέντο από κατάστημα στην Κυπαρισσία

Όπως ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη, ο Ρουμάνος, στις αρχές Φλεβάρη, τότε που χάθηκε η Μόνικα, αγόρασε άμμο και τσιμέντο από κατάστημα της περιοχής.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ