Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Η εξαφάνιση, οι δηλώσεις του ιατροδικαστή και οι αποκαλύψεις για το τσιμέντο και την άμμο

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για την υπόθεση-θρίλερ με το πτώμα που εντοπίστηκε “τσιμεντωμένο” σε αυλή σπιτιού, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, το πτώμα που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, ανήκει σε γυναίκα, ενώ ο δράστης ήταν αποφασισμένος να εξαφανίσει τα ίχνη της.

Και αυτό γιατί, είχε φροντίσει εκτός από τσιμέντο να ρίξει από πάνω και άμμο και χώματα, ώστε να μην φαίνεται το σημείο όπου είχε θάψει το πτώμα, όπως αναφέρει το gargalianoionline.gr.

Τι δήλωσε ο ιατροδικαστής

Σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ιατροδικαστής του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιάννης Δούζης, ανέφερε ότι “ολοκληρώθηκε η αυτοψία στο χώρο που βρέθηκε ο σκελετός και η εκταφή του, ενώ όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο σκελετός ανήκει σε γυναίκα μετρίου αναστήματος”.

Ο ίδιος εξήγησε ότι αύριο, Πέμπτη, πρόκειται να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ όσον αφορά στην ταυτοποίηση του σκελετού, “θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις DNA, μέσω των ιστών που έχουν βρεθεί”.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση-θρίλερ αναμένουν τα αποτελέσματα της ταυτοποίησης του ανθρώπινου σκελετού, όπως επίσης και το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ωστόσο, όλα τα έως τώρα στοιχεία δείχνουν πως κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για τη μητέρα τριών παιδιών, που διέμενε στο εν λόγω σπίτι μαζί με τον σύντροφό της.

Κυπαρισσία πτώμα

Στο “μικροσκόπιο” η εξαφάνιση της Μόνικα

Τα ίχνη της Μόνικα Γκιους από τη Ρουμανία είχαν χαθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Όμως η εξαφάνιση της 42χρονης έγινε αντιληπτή από τα συγγενικά της πρόσωπα, τέσσερις μήνες αργότερα.

Έκτοτε βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό της, ενώ τον Ιούνιο ενεργοποιήθηκε και Silver Alert με στόχο την ανεύρεση της αγνοούμενης.

Κυπαρισσία πτώμα

Με την εξαφάνιση της Μόνικα είχε ασχοληθεί η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη, που κατάφερε να εντοπίσει και τον σύντροφό της, ο οποίος στο μεταξύ είχε διαφύγει στη Ρουμανία.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έγιναν στην εκπομπή, ο ομοεθνής σύντροφος της Μόνικα την κακοποιούσε και μάλιστα η 42χρονη είχε χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

εξαφανιση

Το χρονικό

Η μακάβρια αποκάλυψη έγινε με αφορμή την παρατήρηση ότι το τσιμέντο είχε διαφορετικό χρώμα σε κάποιο σημείο της αυλής του σπιτιού, γεγονός που προκάλεσε την κινητοποίηση των Αρχών.

Σήμερα το πρωί, παρουσία της αστυνομίας, ένα σκαπτικό μηχάνημα έσκαψε το σημείο και τότε εντοπίστηκε το πτώμα, που ήταν θαμμένο κάτω από το τσιμέντο.

Ο χώρος αποκλείστηκε από την αστυνομία, ενώ στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής, αλλά και κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών.

Σημειώνεται πως κοντά στο σημείο όπου σήμερα βρέθηκε το πτώμα, υπάρχει ένα πηγάδι όπου είχαν γίνει έρευνες το προηγούμενο διάστημα.

Οι αστυνομικοί στην Κυπαρισσία που ερευνούσαν την υπόθεση εξαφάνισης της 42χρονης, κατέληξαν πως όπου και αν την αναζήτησαν δεν βρήκαν το παραμικρό στοιχείο.

Έτσι, σήμερα αποφασίστηκε να ερευνηθεί για πολλοστή φορά το σπίτι όπου διέμενε με τον σύντροφό της, αφού πλέον οι Αρχές είχαν πειστεί ότι η άτυχη γυναίκα έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Καθώς βρίσκονταν στον χώρο, τους τράβηξε την προσοχή το χρώμα του τσιμέντου στην αυλή, που σε ένα σημείο φαινόταν πιο πρόσφατο, κάτι που δεν είχαν παρατηρήσει τις προηγούμενες φορές.

Κάλεσαν συνεργείο και άρχισαν να σκάβουν, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο μακάβριο εύρημα της σορού.

Οι έρευνες από το “Φως στο Τούνελ”

Με την υπόθεση εξαφάνισης της Μόνικα Γκιους είχε ασχοληθεί και η εκπομπή “Φως στου Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με καταγγελίες που είχαν δει το φως στις εκπομπές, η 42χρονη είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο της περιοχής, πριν χαθούν τα ίχνη της, καθώς φέρεται να είχε κακοποιηθεί από τον σύντροφό της.

Ο άνδρας έχει διαφύγει στη Ρουμανία, όμως, σύμφωνα με το “Φως στο Τούνελ” οι ελληνικές Αρχές έχουν εντοπίσει τα ίχνη του.

Εφόσον από το DNA προκύψει επίσημη ταυτοποίηση, πως όντως το πτώμα ανήκει στη Μόνικα, τότε αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα για τη σύλληψή του.

Τι έλεγε στο “Τούνελ” ο σύντροφός της

Τον Ιούνιο, η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” είχε καταφέρει να εντοπίσει στη Ρουμανία τον σύντροφο της αγνοούμενης μητέρας, που αναζητούσαν οι Αρχές για τη μαρτυρία του.

Τότε είχε πει στην εκπομπή για τη Μόνικα:

“Πιστεύω πως ζει και βασιλεύει. Κάπου έχει πάει και μάλιστα με άλλον. Να βρεθεί για να ησυχάσουμε όλοι”.

Είχε ισχυριστεί, επίσης, πως είχε δει την 42χρονη τελευταία φορά, πολύ πριν εξαφανιστεί.

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο, εάν η Μόνικα είχε πάει στο νοσοκομείο γιατί είχε σπάσει το χέρι της, ο σύντροφός της απάντησε:

“Δεν θυμάμαι, δεν ξέρω. Έτσι την είδα με το χέρι. Μου έλεγαν ότι την είδαν με το χέρι σπασμένο”. Και όταν ρωτήθηκε εάν το είχε κάνει εκείνος, απάντησε: “όχι”.

Σχετικά με τον λόγο που ο ίδιος επέστρεψε στη Ρουμανία, ισχυρίστηκε πως αυτό έγινε γιατί “ήταν χάλια η μάνα μου. Στο μεταξύ δεν είχα δουλειά”.

Δείτε τι είχε δηλώσει ο Ρουμάνος στην εκπομπή:

Η αγνοούμενη μητέρα, με καταγωγή από τη Ρουμανία, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ήταν ιδιαίτερα ευάλωτη.

Παλαιότερα, εργαζόταν σαν καθαρίστρια, φρόντιζε ηλικιωμένους, αλλά το τελευταίο διάστημα πριν εξαφανιστεί ήταν άνεργη.

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Αγγελικής Νικολούλη για τον σύντροφο της 42χρονης

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έκανε η Αγγελική Νικολούλη, για την υπόθεση της 42χρονης Μόνικα.

“Φάνηκε από την εκπομπή που είχαμε κάνει ότι η γυναίκα είχε πέσει θύμα δολοφονικής ενέργειας. Νιώσαμε ένα σοκ με το σημερινό εύρημα. Την αναζητούσαμε από τον περασμένο Ιούνιο, ενώ χάθηκε Φλεβάρη, γιατί οι συγγενείς δεν είχαν επαφή μαζί της, καθώς δεν ήθελαν τον σύντροφό της” ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.

“Είχαν κατηγορήσει τον σύντροφο της 42χρονης για τον περίεργο θάνατο της πρώην γυναίκας του. Γίνονται έρευνες για το θέμα αυτό στη Ρουμανία” συμπλήρωσε η Αγγελική Νικολούλη.

“Οι καταγγελίες από τον μεγαλύτερο γιο της άτυχης 42χρονης, περί κακοποιήσεων ήταν σοβαρές. Κακοποιούσε και την ίδια ο σύντροφός της και τον μικρό γιο της. Επειδή ήταν ευάλωτη στην υγεία της τον είχε ανάγκη. Την κακοποιούσε. Την είχε στείλει στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά και χέρι” πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

πτώμα Κυπαρισσία

Η άτυχη 42χρονη για να αποφεύγει την κακοποίηση του συντρόφου της είχε βρει καταφύγιο για δύο μέρες στην παράγκα ενός άστεγου στην περιοχή.

Η Αγγελική Νικολούλη είχε επικοινωνήσει με τον σύντροφο της άτυχης 42χρονης, ο οποίος εδώ και καιρό βρίσκεται στη Ρουμανία. “Τι ψάχνεται σε μένα; Ζει και βασιλεύει η Μόνικα. Εύχομαι να την βρείτε” είχε πει ο Ρουμάνος στην συνομιλία του με τη δημοσιογράφο του MEGA.

Είχε αγοράσει άμμο και τσιμέντο

Όπως ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη, ο Ρουμάνος, στις αρχές Φλεβάρη, τότε που χάθηκε η Μόνικα, αγόρασε άμμο και τσιμέντο από κατάστημα της περιοχής.

Πηγή: Φως στο Τούνελ, gargalianoionline.gr, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ