Πτώμα στην Κυπαρισσία: Τι έλεγε ο σύντροφος της 42χρονης αγνοούμενης

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, καθώς εντοπίστηκε ένα πτώμα “τσιμεντωμένο” στην αυλή σπιτιού.

Η μακάβρια αποκάλυψη έγινε με αφορμή την παρατήρηση ότι το τσιμέντο είχε διαφορετικό χρώμα σε κάποιο σημείο της αυλής του σπιτιού, γεγονός που προκάλεσε την κινητοποίηση των Αρχών.

Σήμερα το πρωί, παρουσία της αστυνομίας, ένα σκαπτικό μηχάνημα έσκαψε το σημείο και τότε εντοπίστηκε το πτώμα, που ήταν θαμμένο κάτω από το τσιμέντο.

Ο χώρος αποκλείστηκε από την αστυνομία, ενώ στο σημείο έχει κληθεί ιατροδικαστής, προκειμένου να κάνει αυτοψία, αλλά και κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών.

Η εξαφάνιση της 42χρονης

Στο συγκεκριμένο σπίτι διέμενε μία 42χρονη γυναίκα, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πρόκειται για την Μόνικα Γκιους από τη Ρουμανία, μητέρα τριών παιδιών.

Η 42χρονη διέμενε στην εν λόγω κατοικία με τον ομοεθνή σύντροφό της.

Η εξαφάνιση της 42χρονης έγινε αντιληπτή από τα συγγενικά της πρόσωπα, τέσσερις μήνες αφού χάθηκαν τα ίχνη της και έκτοτε βρίσκονταν σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό της.

Μάλιστα, την Τρίτη 1 Ιουνίου ειδοποιήθηκε από τους οικείους της η “Γραμμή Ζωής” και αφού συγκεντρώθηκαν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ενεργοποιήθηκε Silver Alert με στόχο την ανεύρεση της αγνοούμενης.

εξαφανιση

Σημειώνεται πως κοντά στο σημείο όπου σήμερα βρέθηκε το πτώμα, υπάρχει ένα πηγάδι όπου είχαν γίνει έρευνες το προηγούμενο διάστημα.

Οι αστυνομικοί στην Κυπαρισσία που ερευνούσαν την υπόθεση εξαφάνισης της 42χρονης, κατέληξαν πως όπου και αν την αναζήτησαν δεν βρήκαν το παραμικρό στοιχείο.

Έτσι, σήμερα αποφασίστηκε να ερευνηθεί για πολλοστή φορά το σπίτι όπου διέμενε με τον σύντροφό της, αφού πλέον οι Αρχές είχαν πειστεί ότι η άτυχη γυναίκα έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας.

Καθώς βρίσκονταν στον χώρο, τους τράβηξε την προσοχή το χρώμα του τσιμέντου στην αυλή, που σε ένα σημείο φαινόταν πιο πρόσφατο, κάτι που δεν είχαν παρατηρήσει τις προηγούμενες φορές.

Κάλεσαν συνεργείο και άρχισαν να σκάβουν, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο μακάβριο εύρημα της σορού.

Παρότι μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί επίσημα σε ποιον ανήκει το πτώμα που είχε “τσιμεντωθεί” στην αυλή του σπιτιού στην Κυπαρισσία, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι ανήκει στην 42χρονη Μόνικα.

Φως αναμένεται να ρίξει, πάντως, η νεκροψία-νεκροτομή.

Οι έρευνες από το “Φως στο Τούνελ”

Με την υπόθεση εξαφάνισης της Μόνικα Γκιους είχε ασχοληθεί και η εκπομπή “Φως στου Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με καταγγελίες που είχαν δει το φως στις εκπομπές, η 42χρονη είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο της περιοχής, πριν χαθούν τα ίχνη της, καθώς φέρεται να είχε κακοποιηθεί από τον σύντροφό της.

Ο άνδρας έχει διαφύγει στη Ρουμανία, όμως, σύμφωνα με το “Φως στο Τούνελ” οι ελληνικές Αρχές έχουν εντοπίσει τα ίχνη του.

Εφόσον από το DNA προκύψει επίσημη ταυτοποίηση, πως όντως το πτώμα ανήκει στη Μόνικα, τότε αναμένεται να εκδοθεί διεθνές ένταλμα για τη σύλληψή του.

Τι έλεγε στο “Τούνελ” ο σύντροφός της

Τον Ιούνιο, η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” είχε καταφέρει να εντοπίσει στη Ρουμανία τον σύντροφο της αγνοούμενης μητέρας, που αναζητούσαν οι Αρχές για τη μαρτυρία του.

Τότε είχε πει στην εκπομπή για τη Μόνικα:

“Πιστεύω πως ζει και βασιλεύει. Κάπου έχει πάει και μάλιστα με άλλον. Να βρεθεί για να ησυχάσουμε όλοι”.

Είχε ισχυριστεί, επίσης, πως είχε δει την 42χρονη τελευταία φορά, πολύ πριν εξαφανιστεί.

Όταν ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο, εάν η Μόνικα είχε πάει στο νοσοκομείο γιατί είχε σπάσει το χέρι της, ο σύντροφός της απάντησε:

“Δεν θυμάμαι, δεν ξέρω. Έτσι την είδα με το χέρι. Μου έλεγαν ότι την είδαν με το χέρι σπασμένο”. Και όταν ρωτήθηκε εάν το είχε κάνει εκείνος, απάντησε: “όχι”.

Σχετικά με τον λόγο που ο ίδιος επέστρεψε στη Ρουμανία, ισχυρίστηκε πως αυτό έγινε γιατί “ήταν χάλια η μάνα μου. Στο μεταξύ δεν είχα δουλειά”.

Δείτε τι είχε δηλώσει ο Ρουμάνος στην εκπομπή:

Η αγνοούμενη μητέρα, με καταγωγή από τη Ρουμανία, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ήταν ιδιαίτερα ευάλωτη.

Παλαιότερα, εργαζόταν σαν καθαρίστρια, φρόντιζε ηλικιωμένους, αλλά το τελευταίο διάστημα πριν εξαφανιστεί ήταν άνεργη.

Πηγή: Φως στο Τούνελ, gargalianoionline.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ