Κυπαρισσία: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το “τσιμεντωμένο” πτώμα – Ανήκει στη Μόνικα Γκιους;

Στη Μόνικα Γκιους, φαίνεται να ανήκει σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης το πτώμα που βρέθηκε «τσιμεντωμένο» στη αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, από τα στοιχεία που έχουν προκύψει μέχρι στιγμής από την ιατροδικαστική εξέταση, το πτώμα που βρέθηκε χθες στην αυλή σπιτιού στην Κυπαρίσσια, ανήκει σε γυναίκα γύρω στα 40, ύψους 1.60 (+4) μ., ο θάνατος της οποίας έχει επέλθει πριν από 5-6 μήνες.

Λόγω της προχωρημένης σήψης και σκελετοποίησης της σορού, δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί αλλά και ούτε να αποκλειστεί εγκληματική ενέργεια.

Επίσης, έχουν ληφθεί δείγματα από την οδοντοστοιχία αλλά και αλλά μέρη του σώματος του άψυχου σώματος, τα οποία έχουν σταλθεί στην Αθήνα σε ειδικά εργαστήρια για εξέταση DNA , για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για την 42χρονη Μόνικα Γκιους η οποία αγνοείται από τον περασμένο Φεβρουάριο και η οποία διέμενε στο σπίτι, στην αυλή του οποίου βρέθηκε θαμμένο το πτώμα.

Το θρίλερ στην Κυπαρισσία

Το θρίλερ με το πτώμα στην Κυπαρισσία ξεκίνησε όταν οι ιδιοκτήτες του σπιτιού παρατήρησαν σε κάποιο σημείο το τσιμέντο να έχει διαφορετικό χρώμα και αυτό τους κίνησε την περιέργεια. Αφού έσκαψαν βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Στο συγκεκριμένο σπίτι διέμενε ο σύντροφος της 42χρονος Ρουμάνας η οποία είχε εξαφανιστεί από τον Φεβρουάριο. Έτσι υπήρχαν ισχυρές ενδείξεις ότι το πτώμα ανήκει στην Μόνικα Γκιους.

Η εξαφάνιση της 42χρονης στην Κυπαρισσία

Η 42χρονη Ghius Monica εξαφανίστηκε τον Φεβρουάριο από το σπίτι της στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας. Η «Γραμμή Ζωής» ειδοποιήθηκε από τους οικείους της το απόγευμα της Τρίτης 1 Ιουνίου και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποίησε το Silver Alert με στόχο την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή της.

Σημειώνεται ότι ο σύντροφος της 42χρονης έχει φύγει εδώ και καιρό από τη χώρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ