Κρήτη: Κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της την βίαζε συστηματικά επί μήνες

Τον συστηματικό βιασμό της από τον σύντροφό της, τους τελευταίους μήνες, κατήγγειλε μία 49χρονη γυναίκα στην Κρήτη, με αποτέλεσμα οι αστυνομικές αρχές να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, χθες η 49χρονη μετέβη στις αρχές και κατήγγειλε τα όσα εφιαλτικά βίωνε στο πλευρό του 39χρονου συντρόφου της.

Όπως η ίδια ανέφερε, ο 39χρονος από τον περασμένο Αύγουστο έως και χθες την βίαζε, την απειλούσε και την μείωνε συστηματικά.

Η γυναίκα πήρε χθες την μεγάλη απόφαση να τον καταγγείλει. Όπως είπε στους αστυνομικούς, κατά τη διάρκεια καβγά που είχαν ο 39χρονος προκάλεσε και φθορές στο δίκυκλό της.

Μετά την καταγγελία οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 39χρονο, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό.

Βίαζε επί χρόνια και την πρώην σύζυγό του

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο συγκεκριμένος άνδρας επιδείκνυε την ίδια ακριβώς συμπεριφορά και στην πρώην σύζυγό του, μία 34χρονη από τη Ρουμανία.

Όπως, αναφέρουν οι πληροφορίες, η 34χρονη κατήγγειλε πως ο δράστης την βίαζε συστηματικά από το 2013 έως το 2019, ενώ χθες ο ίδιος φαίνεται να πήγε στο σπίτι της και να την απείλησε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ