Κυπαρισσία: Συνελήφθη και ο τρίτος καταζητούμενος για την δολοφονία του 31χρονου

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ο 24χρονος Ρομά που κατηγορείται ότι μαζί με έναν 30χρονο Αλβανό και μια 30χρονη Ελληνίδα σκότωσαν τον 31χρονο Αλβανό στην παραλία Καρτελά, της Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με το ΘΑΡΡΟΣ News ο 24χρονος Ρομά που συνελήφθη το απόγευμα στη Βαλύρα, παρουσιάστηκε χθες στην Αστυνομία για να παραδοθεί, αλλά επειδή δεν είχε εκδοθεί ένταλμά σύλληψης του είπαν να φύγει.

Όπως αναφερόταν στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022, τις πρώτες πρωινές ώρες, οι δράστες μαζί με το 31χρονο θύμα επιβιβάστηκαν σε όχημα και μετέβησαν σε ερημική παραλία. Εκεί οι δράστες τού προκάλεσαν θανατηφόρα χτυπήματα, αφαιρώντας του παράλληλα χρήματα, ενώ στη συνέχεια τον έθαψαν στην άμμο.

Έπειτα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, ο 30χρονος και η 30χρονη εντοπίστηκαν το βράδυ της Τρίτης σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, προσήχθησαν και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του χρηματικού ποσού που είχαν πάρει  οι φερόμενοι ως δράστες. Ο τρίτος δράστης, ο 24χρονος, παραδόθηκε στις Αρχές.

Υπενθυμίζεται πως το πτώμα του 31χρονου εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας 7 Νοεμβρίου, θαμμένη στην άμμο της παραλίας Καρτέλα στην Κυπαρισσία, από έναν άνδρα που έκανε βόλτα με τον σκύλο του στην περιοχή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ