Κως: Στην ανακρίτρια η μητέρα και ο σύντροφος της 27χρονης

Ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας οδηγήθηκαν νωρίτερα σήμερα η μητέρα αλλά και ο 28χρονος σύντροφος της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία, η οποία δολοφονήθηκε στην Κω, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ΕΡΤ.

Κως: Σε απολογία ο 32χρονος βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης – Δεν γνωρίζει ότι έχει εντοπιστεί το πτώμα

Ο βασικός ύποπτος, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, αναμένεται να προσαχθεί από λεπτό σε λεπτό. Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος έχει συλληφθεί κατηγορούμενος για αρπαγή και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα το enikos.gr, οι αστυνομικοί δεν του έχουν πει ακόμα πως το πτώμα της Αναστάζια έχει εντοπιστεί. Αναμένεται να του το πει η ίδια η ανακρίτρια κατά τη διάρκεια της απολογίας του.

Κως: «Ραγίζει καρδιές» η ανάρτηση του αδελφού της 27χρονης Αναστάζια

Στο κάδρο των υπόπτων μπαίνει, εξάλλου, και ο συγκάτοικος του 32χρονου αλλοδαπού, καθώς οι αρχές θεωρούν δύσκολο ένα άτομο μόνο του, να μετέφερε το πτώμα της κοπέλας στην ερημική τοποθεσία, όπου εντοπίστηκε χθες αργά το απόγευμα.

Σε απολογία ο 32χρονος βασικός ύποπτος – Δεν γνωρίζει ότι έχει εντοπιστεί το πτώμα

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή στο πτώμα της 27χρονης Αναστάζια που δολοφονήθηκε στην Κω. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος της κοπέλας ήταν ασφυκτικός, καθώς δεν διαπιστώθηκε να φέρει άλλα τραύματα εκ πρώτης όψεως.  Ωστόσο, μόνο όταν πραγματοποιηθεί νεκροτομή, η ιατροδικαστής θα διαπιστώσει εάν η άτυχη Πολωνή στραγγαλίστηκε από τα χέρια του δράστη ή αν ο ασφυκτικός θάνατος προήλθε με χρήση κάποιου αντικειμένου.

Κως: Ερωτήματα για τον φρικτό θάνατο της 27χρονης – Το μυστήριο με το σημείο που βρέθηκε η σορός της

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικοί δεν έχουν πει ακόμα στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές πως το πτώμα της 27χρονης έχει εντοπιστεί. Αναμένεται να του το πει η ίδια η ανακρίτρια κατά τη διάρκεια της απολογίας του.

Στο μεταξύ οι Αρχές κάνουν αγώνα δρόμου ώστε να έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA προκειμένου να διαπιστωθεί εάν στο σώμα της 27χρονης υπήρχε γενετικό υλικό του 32χρονου και να δουν αν πάλεψε μαζί του. Σε αναμονή βρίσκονται και για τα αποτελέσματα της έρευνας στο κινητό της 27χρονης και του 32χρονου τόσο όσον αφορά στις τελευταίες τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε η Αναστάζια όσο και για να διαπιστωθεί εάν και με ποιους μίλησε μετά την εξαφάνιση της νεαρής γυναίκας ο 32χρονος.

Στο μεταξύ οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό στη διαδρομή μέχρι τις Αλυκές, όπου βρέθηκε η σορός της 27χρονης. Ψάχνουν για κάμερες που μπορεί να έχουν καταγράψει εικόνες από τη μεταφορά της κοπέλας στην ερημική τοποθεσία.

Κως εξαφάνιση 27χρονη Πολωνή

Τα ερωτήματα

Έπειτα και από τον εντοπισμό του πτώματος της 27χρονης, σε περιοχή κοντά στην κατοικία του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, το βασικό ερώτημα που φαίνεται να προκύπτει, είναι εάν η δολοφονία έγινε στο σπίτι του 32χρονου και στη συνέχεια η νεκρή μεταφέρθηκε στην ερημική τοποθεσία, όπου ο δράστης προσπάθησε να κρύψει το άψυχο σώμα ή εάν την μετέφερε ζωντανή στην περιοχή αυτή και στη συνέχεια την δολοφόνησε.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, δεν αποκλείουν ο δράστης της δολοφονίας να είχε συνεργό. Σημειώνεται πως ο συλληφθείς διαθέτει μόνο ένα μηχανάκι για τις μετακινήσεις του και σε περίπτωση που η δολοφονία δεν έγινε στην περιοχή όπου εντοπίστηκε το πτώμα, τότε κάποιος άλλος θα πρέπει να τον βοήθησε ώστε να μεταφέρει και κρύψει το άψυχο σώμα της.

Από την Κυριακή στο… κάδρο της έρευνας έχει μπει και ο πακιστανικής καταγωγής συγκάτοικος του 32χρονου, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είχε πει ψέματα στους αστυνομικούς ότι η Αναστάζια ουδέποτε πήγε στο σπίτι τους. Όμως, υπάρχει βίντεο που έχει καταγράψει την 27χρονη να μπαίνει στην οικία τους.

Κως

Πώς εντοπίστηκε το πτώμα της 27χρονης

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής (18/6) στο θρίλερ με την εξαφάνιση της 27χρονης Αναστάζια, στην Κω. Το πτώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από εθελόντρια της Πολιτικής Προστασίας κοντά σε υδροβιότοπο, σε περιοχή που βρίσκεται πλησίον της κατοικίας του 32χρονου από το Μπαγκλαντές.

Όπως έγραψε το enikos.gr, το πτώμα βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μισό σώμα της νεκρής ήταν μέσα σε σακούλα σκουπιδιών, ενώ ήταν σκεπασμένο με κλαδιά, κάτω από δέντρο, προκειμένου να μην είναι εύκολα ορατό απ’ όσους μπορεί να περνούσαν τυχαία από το σημείο.

Στην περιοχή που έχει αποκλειστεί από τις δυνάμεις της αστυνομίας, έσπευσαν στελέχη της σήμανσης, αλλά και ιατροδικαστής, οι οποίοι προχώρησαν σε μία πρώτη αυτοψία.

Υπενθυμίζεται, ότι πρώτα  βρέθηκε το κινητό της 27χρονης σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του 32χρονου, όπως είχε γράψει από την πρώτη στιγμή το enikos.gr. Επρόκειτο για στοιχείο – «κλειδί» προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση. Από το κινητό είχε αφαιρεθεί η κάρτα SIM, ώστε να μην μπορεί να εντοπιστεί.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ