Κως: «Ραγίζει καρδιές» η ανάρτηση του αδελφού της 27χρονης Αναστάζια

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση του αδελφού της 27χρονης Αναστάζια η οποία βρέθηκε νεκρή στην Κω και όπως όλα δείχνουν δολοφονήθηκε.

Κως: Ερωτήματα για τον φρικτό θάνατο της 27χρονης – Το μυστήριο με το σημείο που βρέθηκε η σορός της

Ο αδελφός της που βρίσκεται στην Πολωνία ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook μια ανάρτηση, αποχαιρετώντας την αδελφή του.

«Δυσκολεύομαι να το γράψω…. Αναπαύσου εν ειρήνη αδελφούλα μου! Να είσαι ευλογημένη στο εξής και να είσαι σίγουρη ότι θα αποδοθεί Δικαιοσύνη! Αναπαύσου εν ειρήνη» έγραψε χαρακτηριστικά.

Κως: Συντετριμμένος ο σύντροφος της 27χρονης που βρέθηκε νεκρή – Η ανάρτηση στο Facebook

Για την 27χρονη ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter κείμενο και ο υπουργός Δικαιοσύνης της Πολωνίας, αναφέροντας ότι διετάχθη από τον ίδιο έρευνα για την εξιχνίαση της υπόθεσης της εγκληματικής ενέργειας ώστε να βρεθούν οι πραγματικοί ένοχοι.

Κως: Καρέ καρέ οι ύποπτες κινήσεις του 32χρονου δύο ημέρες αφού χάθηκαν τα ίχνη της 27χρονης – ΒΙΝΤΕΟ

«Σε σχέση με τη δολοφονία μιας 27χρονης Πολωνής στην Ελλάδα, διέταξα έρευνα. Την υπόθεση θα χειριστεί η Επαρχιακή Εισαγγελία στο Βρότσλαβ. Οι εισαγγελείς θα ζητήσουν άμεσα στοιχεία από Έλληνες ανακριτές».

Αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή

Σήμερα αναμένεται να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή στο πτώμα της 27χρονης Πολωνής που δολοφονήθηκε στο νησί της Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος της κοπέλας ήταν ασφυκτικός, καθώς δεν διαπιστώθηκε να φέρει άλλα τραύματα εκ πρώτης όψεως. Ο ανακριτής αναμένεται να διερευνήσει αν η άτυχη κοπέλα στραγγαλίστηκε από τα χέρια του δράστη ή αν ο ασφυκτικός θάνατος προήλθε με χρήση κάποιου αντικειμένου.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αναζητούν βιντεοληπτικό υλικό στη συγκεκριμένη διαδρομή μέχρι τις Αλυκές. Ο σύντροφος της 27χρονης έδωσε συμπληρωματική κατάθεση στους αστυνομικούς στην Κω, ενώ το μεσημέρι ο 32χρονος βασικός ύποπτος που έχει συλληφθεί για αρπαγή και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ