Μαρία Κορινθίου: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου – Τα «καρφιά» πριν από την αποχώρηση από το Πρωινό

Παρελθόν αποτελεί η Μαρία Κορινθίου από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του “ANT1“, “Το Πρωινό”.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μαρία Κορινθίου και της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια». Με αυτή την λιτή ανακοίνωση ο “ANT1” δημοσιοποίησε την λύση της συνεργασίας του με την ηθοποιό.

Ήταν εμφανές πως η Μαρία Κορινθίου δεν ήταν ευχαριστημένη με τα όσα διαδραματίζονταν στην εκπομπή. Στις 14 Μαΐου η ηθοποιός για πρώτη φορά, ανακοινώνει πως δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν στην εκπομπή. Συγκεκριμένα η Μαρία Κορινθίου ανέφερε στις τηλεοπτικές κάμερες πως: «Δεν θα είμαι του χρόνου στο Πρωινό στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα. Τέλος πάντων. Μην παρερμηνευτούν όμως τα λόγια μου. Το ότι δεν θα είμαι, δεν είναι επειδή δεν είμαι καλά με τον Γιώργο. Είναι γιατί εγώ προσωπικά θέλω να πάω ένα βήμα παρακάτω. Τώρα βλέποντας και κάνοντας…»

Τρεις ημέρες μετά και ενώ πληροφορίες ανέφεραν πως η παρουσία της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στην εκπομπή δεν ήταν μία απλή εμφάνιση αλλά ζωντανό δοκιμαστικό, η Μαρία Κορινθίου μιλά στις τηλεοπτικές κάμερες και απαντά: «Εγώ ούτως ή άλλως έχω δηλώσει ότι από του χρόνου δεν θα είμαι στο συγκεκριμένο πόστο. Δεν ξεκινούν οι προετοιμασίες για του χρόνου σε όλα τα κανάλια; Δεν ξέρω αν ήταν δοκιμαστικό… Καλά ξέρω και δεν ξέρω. Δεν έχω τέτοια θέματα. Υπάρχει χώρος για όλους, δουλειά για όλους. Ο καθένας με τις επιλογές του. Εγώ πρόσφατα ενημέρωσα και δήλωσα ότι στην συγκεκριμένη θέση δεν θα βρίσκομαι. Από εκεί και πέρα είναι λογικό 5 πράγματα να δρομολογούνται για την καινούργια σεζόν. Είτε είναι η Αλεξάνδρα, είτε είναι μία άλλη γυναίκα… Καλώς να είναι. Ο καθένας με την επιλογή του, ο καθένας με τα συμβόλαιά του».

Μάλιστα ερωτηθείσα για τα δημοσιεύματα που θέλουν την ίδια και τον τον Γιώργο Λιάγκα να μην έχουν καλές σχέσεις θα πει: «Βαριέμαι πολύ φασαρία. Τι διαρρέω τι δεν διαρρέω. Τι κουτσομπολιά υπάρχουν πίσω απ’ εδώ πέρα…».

Στις 20 Μαΐου το “Open Weekend” φιλοξενεί συνέντευξη της ηθοποιού, στην οποία ξεκαθαρίζει: «Δεν ξέρω αν γίνονται δοκιμαστικά ρωτήστε αυτούς που είναι να ρωτήσετε. Τι άλλο να πω; Καλά να είναι τα κορίτσια, καλά ήρθανε, καλεσμένες ήταν, μια χαρά. Κάθισαν στο πάνελ, αφού λοιπόν κάθισαν στο πάνελ… Εγώ είμαι σε μία θέση, που την έχουμε διαχωρίσει εξ αρχής, όλοι μαζί, δηλαδή κι εγώ την έχω διαχωρίσει, να σας το πω πολύ απλά, μπας και γίνω κατανοητή. Μέσα στο συμβόλαιό μου γράφεται ότι εγώ είμαι από το δεύτερο κομμάτι και μετά. Εγώ καταρχάς είμαι «παιδί» του εμπορικού και της διοίκησης του καναλιού».

Σε ερώτηση της ρεπόρτερ για το εάν στεναχωριέται με όλα τα ρεπορτάζ, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, η Μαρία Κορινθίου θα αναφέρει: «Δεν στεναχωριέμαι. Γιατί να στεναχωριέμαι; Υπάρχει γενικά μία υστερία, μία παρανόηση, ένα πράγμα… πολύ φασαρία για εμένα, πολύ κουβέντα. Αυτό είναι που δεν μπορώ. Θεωρείται ότι μέσα σε μία εκπομπή, που είμαστε αυτή τη στιγμή, μαζί, δεν μιλάω με τον Γιώργο; Καταρχάς με τον Γιώργο είμαι μία χαρά. Υπάρχουν ρεπορτάζ που είναι ρουφιανοκουτσομπολίστικα, γιατί; Γιατί ότι έχει ειπωθεί δεν υφίσταται».

Προσθέτοντας πως: «Δεν είπα ότι φεύγω από τον Γιώργο Λιάγκα, για να δεις ότι έχουν σημασία και οι λέξεις . Με ρώτησαν και απάντησα πολύ όμορφα και ωραία και πολύ απλά, ότι από του χρόνου δεν θα παρευρίσκομαι στο συγκεκριμένο πόστο. Δεν είπα ούτε ότι φεύγω, ούτε ότι τσακώθηκα με τον Γιώργο».

 

Πριν από δύο ημέρες η Μαρία Κορινθίου μίλησε για τελευταία φορά, προτού ανακοινωθεί πως αποχωρεί από “Το Πρωινό”. Η ηθοποιός έδειξε την έντονη δυσαρέσκειά της, αναφέροντας μάλιστα πως έχει χάσει την υπομονή της.

«Η κατάσταση είναι Amber Alert! Αυτό έγινε. Η κατάσταση της υπομονής και εγώ δεν την έχω πια, την έχω χάσει! Θα τα μάθετε λίαν συντόμως. Τελειώνει η εκπομπή, κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει. Και αφού κάποιοι δεν κάνουν υπομονή, δεν κάνω κι εγώ. Μάθε τι έγινε σήμερα στην εκπομπή και δες και την εκπομπή. Όχι, δεν μίλησα με κανέναν» είπε η Μαρία Κορινθίου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ