Ειδικός που διαβάζει τα χείλη αποκαλύπτει αν η δούκισσα του Εδιμβούργου μάλωσε την πριγκίπισσα Σάρλοτ

Ένα πολύ μεγάλο “debate” έχει ξεκινήσει στα social media, με αφορμή ένα στιγμιότυπο μεταξύ της πριγκίπισσας Σάρλοτ και της δούκισσας του Εδιμβούργου.

Το Σάββατο (17/6) ο βασιλιάς Κάρολος γιόρτασε το πρώτο του “Trooping The Colour” ως μονάρχης και δίπλα του βρέθηκαν όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Φυσικά από την τόσο σημαντική ημέρα, δεν θα μπορούσε να λείπουν ο γιος του και διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Ουίλιαμ μαζί με την οικογένειά του, καθώς και ο αδελφός του Εδουάρδος, μαζί με την σύζυγό του Σόφι.

Αρκετοί χρήστες εντόπισαν ένα τρυφερό ή… ίσως και όχι, στιγμιότυπο μεταξύ της κόρης του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Σάρλοτ και της γυναίκας του Εδουάρδου, Σόφι.

Κάποια στιγμή η Σάρλοτ λέει κάτι στην θεία της και εκείνη της απαντά.

Δείτε το βίντεο

Κάποιοι λένε πως η δούκισσα του Εδιμβούργου φαίνεται να λέει είτε πως “είναι δυνατά“, είτε πως “είναι τώρα“. Ενώ άλλοι ισχυρίζονται πως η Σόφι λέει στην Σάρλοτ σε αυστηρό τόνο να “καθίσει κάτω“.

Τι υποστηρίζει ο ειδικός στο διάβασμα των χειλιών

Πάντως ο ειδικός στο διάβασμα των χειλιών, Τζέρεμι Φρίμαν, ανέφερε στην “Daily Star” πως η δούκισσα δεν επέπληξε την Σάρλοτ. Η πριγκίπισσα ρώτησε την δούκισσα: “πόσο θα κρατήσει αυτό;”, με την θεία της να της απαντά ότι: “νομίζω ότι ξεκινάει τώρα”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ