ΗΠΑ: Ράπερ κατέρρευσε σε συναυλία και πέθανε – ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ προκαλεί στις ΗΠΑ η είδηση του θανάτου του ράπερ Big Pokey, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 48 ετών, ενώ κατέρρευσε πάνω στην σκηνή.

Ο Big Pokey, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Μίλτον Πάουελ όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταρρέει πάνω στη σκηνή σε σόου που είχε στο Τέξας, το Σάββατο (17/6).

Μάλιστα στα πλάνα δείχνει να δυσκολεύεται να αναπνεύσει, λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν από την κατάρρευσή του. Άμεσα δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες και σύμφωνα με την “Daily Mail”, μια γυναίκα που βρισκόταν στο σημείο έτυχε να είναι νοσοκόμα και έσπευσε δίπλα του.

Ο ράπερ μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία του πνοή. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, καθώς η οικογένεια του ράπερ αναμένει τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε ο ατζέντης του, μέσα από δηλώσεις του στο “FOX26”: «Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας Μίλτον “Big Pokey” Πάουελ έφυγε από τη ζωή στις 18 Ιουνίου. Ήταν πολύ αγαπητός από την οικογένειά του, τους φίλους του και τους πιστούς θαυμαστές του. Ζητάμε να σεβαστείτε την οικογένειά του και την ιδιωτικότητα τους αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Big Pokey θα είναι για πάντα ο “The Hardest Pit in the Litter!”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ