Eurovision 2024: Η Μαρίνα Σάττι στην πρώτη πρόβα της Ελλάδας

Η Μαρίνα Σάττι το μεσημέρι της Δευτέρας (29/4) πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα στη σκηνή του Malmo Arena, λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 7 και 9 Μαΐου, ενώ ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί στις 11 Μαΐου.

Η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε στην σκηνή με τέσσερις χορευτές, τρεις άνδρες και μία γυναίκα και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό. Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας φόρεσε ένα πολύ ιδιαίτερο φόρεμα, του οποίου το κάτω μέρος είναι μοβ και έχει όγκο, ενώ το πάνω μέρος λευκό και πιο απλό.

Ιδιαίτερα είναι και τα παπούτσια που φοράει, τα οποία δείχνουν να είναι κάτι ανάμεσα σε μπότες και τακούνια. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της είναι πιο “ήρεμα”, κάτι που φέρνει σε ισορροπία την εμφάνισή της. Σημαντικό ρόλο παίζουν τα φώτα και τα γραφικά στο σκηνικό, τα οποία δένουν άψογα με την υπόλοιπη εικόνα.

Το επίσημο προφίλ της Eurovision στο Instagram ανέβασε κάποια στιγμιότυπα από την πρόβα της ελληνικής αποστολής. Στην λεζάντα αναφέρεται: «Ψηλά τα χέρια! Η Μαρίνα Σάττι μόλις πέτυχε την pop τελειότητα στην πρώτη πρόβα της Ελλάδας».

Την Μεγάλη Πέμπτη 2 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη πρόβα, ενώ την Πέμπτη 9 Μαΐου, η Μαρίνα Σάττι θα ερμηνεύσει το τραγούδι «ZARI», στον Β΄ Ημιτελικό, διεκδικώντας το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Mεγάλο Τελικό, που διεξάγεται το Σάββατο 11 Μαΐου.

Τον A’ Ημιτελικό στις 7 Μαΐου, τον B’ Ημιτελικό στις 9 Μαΐου και τον Τελικό στις 11 Μαΐου, στις 22:00, θα μεταδώσουν αποκλειστικά η ΕΡΤ1 και το Δεύτερο Πρόγραμμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ