Κόρτνεϊ Καρντάσιαν: Οι πρώτες φωτογραφίες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Τις πρώτες της φωτογραφίες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της,  μοιράστηκε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τους θαυμαστές της.

Έγκυος η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν – Το βίντεο από την ανακοίνωση σε συναυλία

Η μεγαλύτερη αδελφή της ισχυρής οικογένειας αποκάλυψε μόλις πριν από λίγα 24ωρα πως περιμένει το τέταρτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της και μουσικό Τράβις Μπάρκερ. Η Κόρτνεϊ έχει ήδη τρία παιδιά, από την μακροχρόνια και θυελλώδη σχέση της με τον Σκοτ Ντίσικ.

Την Κυριακή (18/6) ανέβασε και τις πρώτες φωτογραφίες που την απεικονίζουν έγκυο. Στις περισσότερες ποζάρει μαζί και με τον σύζυγό της Τράβις Μπάρκερ, ο οποίος στην μία φωτογραφία φαίνεται να παίζει “ντραμς” με την φουσκωμένη κοιλίτσα της, ενώ σε άλλη την φιλάει.

Στη λεζάντα των φωτογραφιών η Κόρτνεϊ έγραψε: «Κατακλυσμένη από ευγνωμοσύνη και χαρά για την ευλογία και το σχέδιο του Θεού».

Για τον Τράβις αυτό θα είναι το τρίτο παιδί του, καθώς έχει αποκτήσει δύο παιδιά με την πρώην σύζυγό του Σάνα Μόουκλερ. Ο διεθνούς φήμης μουσικός έχει επίσης μία πολύ στοργική σχέση με την μεγαλύτερη κόρη της πρώην συζύγου του, την 24χρονη Ατιάνα, την οποία και έχει μεγαλώσει από πολύ μικρή ηλικία και δεν την ξεχωρίζει από τα βιολογικά παιδιά του. Mάλιστα η Ατιάνα με αφορμή την γιορτή του πατέρα, ευχήθηκε δημοσίως στον πατριό της, Τράβις Μπάρκερ.

Η 44χρονη αποκάλυψε τα νέα στον ντράμπερ των Blink-182 καθώς εμφανιζόταν στη σκηνή στη συναυλία του κρατώντας μια ταμπέλα «Travis, I’m Pregnant»  (Τράβις είμαι έγκυος).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ