Κολωνός: Φωτογραφίες από τους βιασμούς της 12χρονης είχε ο 53χρονος στο κινητό του

Αποτροπιασμό προκαλούν οι συνεχείς αποκαλύψεις για την υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει έξι συλλήψεις για την υπόθεση. Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη και την εξέδιδε.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο βασικός κατηγορούμενος είχε αποθηκεύσει στο κινητό του τηλέφωνο φωτογραφίες από τα φρικτά βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε την ανήλικη, στο υπόγειο του μαγαζιού του. Πρόκειται για φωτογραφίες από τους βιασμούς που τέλεσε ο ίδιος σε βάρος της 12χρονης και τις κρατούσε στο κινητό του, έως την ημέρα της σύλληψής του.

Την σχετική είδηση μετέδωσε η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή Tlive. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έχουν συμπεριληφθεί στη δικογραφία για την φρικτή υπόθεση, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 Συγκλονίζει σημείωμα έξω από το κατάστημα του 53χρονου – «Δώστε τους σε εμάς τις μάνες για ένα 5λεπτο»

«Βράζει» η γειτονιά στον Κολωνό για τον 53χρονο Ηλία Μίχο και τους παιδοβιαστές μετά την αποκάλυψη του εφιάλτη που βίωνε η 12χρονη.

Ένα σύντομο σημείωμα από μια μητέρα που έχει κολληθεί έξω από το κατάστημα ψιλικών που διατηρούσε ο 53χρονος στην περιοχή, προκαλεί ρίγος.

Το σημείωμα αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Για να ανθίσει ένα λουλούδι καθαρίζεις τα παράσιτα γύρω του. Όχι φυλακή, όχι ευνουχισμό. Δώστε τους σε εμάς τις μάνες για ένα πεντάλεπτο. Συγγνώμη παιδιά μου για την κοινωνία που φτιάξαμε».

Ο 53χρονος που έχει προφυλακιστεί αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για τον… μισό ποινικό κώδικα, κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στα Σεπόλια έναντι αμοιβής.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ALPHA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ