Κολωνός: Σε ειδικό κελί στον Κορυδαλλό θα κρατηθεί η μητέρα της 12χρονης

Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να οδηγηθεί η 37χρονη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, που έπεσε θύμα βιασμού και εκπόρνευσης.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα της ανήλικης αναμένεται να κρατηθεί σε ειδικό κελί της δεύτερης πτέρυγας των γυναικείων φυλακών, μετά την απόφαση της ανακρίτριας και του εισαγγελέα να προφυλακιστεί ύστερα από την απολογία της για διακεκριμένη μαστροπεία.

Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει η μεταγωγή της στις φυλακές, υπό ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι ενδεχομένως άλλες κρατούμενες να επιχειρήσουν να της επιτεθούν. Ανάλογη ήταν και η διαδικασία που είχε ακολουθηθεί και στην περίπτωση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία προφυλακίστηκε κατηγορούμενη για τη δολοφονία της μεγαλύτερης σε ηλικία κόρης της, Τζωρτζίνας.

Κατά την απολογία της στις ανακριτικές Αρχές, η 37χρονη μητέρα της 12χρονης αρνήθηκε τις κατηγορίες που της αποδίδονται και ισχυρίστηκε ότι δεν έχει διαπράξει κάτι σε βάρος του παιδιού.

Κλαίγοντας και πολλές φορές μην μπορώντας να μιλήσει, έδωσε απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που της τέθηκαν με βασικότερο όλων την εξήγηση της για τέσσερα εμβάσματα που έχουν εντοπιστεί σε λογαριασμό της, ενώ μίλησε και για τα μηνύματα που φαίνεται να είχε ανταλλάξει με τον Ηλία Μίχο και την πρώην σύζυγό του.

Στο μεταξύ, χθες, υπήρξε παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας για την φρικτή υπόθεση. Η Εισαγγελία διέταξε την διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί και να διαπιστωθεί το εάν και άλλα παιδιά της οικογένειας έχουν πέσει θύματα βιασμού ή μαστροπείας.

Παράλληλα, δόθηκε παραγγελία στις κοινωνικές υπηρεσίες να διενεργήσουν ανάλογη έρευνα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ