Κολωνός: Τι ισχυρίστηκε στην απολογία της η μητέρα της 12χρονης – Ξέσπασαν σε κλάματα τα δύο ενήλικα παιδιά της

Τον δρόμο για τη φυλακή έδειξαν ανακρίτρια και εισαγγελέας στην 37χρονη μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό, μετά την απολογία της για διακεκριμένη μαστροπεία.

Η μητέρα της ανήλικης, που έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης, φαίνεται πως δεν έπεισε την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα ότι είναι αμέτοχη σε όσα φρικώδη βίωνε το παιδί της, με αποτέλεσμα να κριθεί προφυλακιστέα.

Η 37χρονη, που κατηγορείται ότι εξέδιδε την ανήλικη κόρη της, ήταν απόλυτη -σύμφωνα με την υπεράσπιση της- ότι δεν έχει διαπράξει κάτι σε βάρος του παιδιού, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Κλαίγοντας και πολλές φορές μην μπορώντας να μιλήσει, έδωσε απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που της τέθηκαν με βασικότερο όλων την εξήγηση της για τέσσερα εμβάσματα που έχουν εντοπιστεί σε λογαριασμό της.

Τα εμβάσματα αφορούν πόσα των 25, 25, 20 και 40 ευρώ. Η 37χρονη φέρεται να ισχυρίστηκε ότι τον συγκεκριμένο λογαριασμό σταμάτησε να τον χρησιμοποιεί από τον περασμένο Απρίλιο και άνοιξε άλλον, έπειτα από σχετική υπόδειξη του λογιστή της οικογένειας , ώστε να εμβάζονται προνοιακά επιδόματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχτηκε ερωτήσεις και για τα μηνύματα που φαίνεται να είχε ανταλλάξει με τον Ηλία Μίχο και την πρώην σύζυγό του. Η θέση της μητέρας, είναι ότι σε συνεννόηση με την αστυνομία, αφού κατήγγειλε τον 53χρονο, επιχειρούσε να κρατήσει επαφή μαζί του ώστε να μην αντιληφθεί κάτι.

Τα δύο ενήλικα παιδιά της οικογένειας, η κόρη και ο γιος της 37χρονης, ξέσπασαν σε κλάματα όταν είδαν την μητέρα τους να αποχωρεί με χειροπέδες συνοδεία αστυνομικών από την Ευελπίδων.

Πριν από την απολογία της 37χρονης, κατέθεσαν στην ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση τόσο τα δύο παιδιά όσο και η θεία τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ