Σασμός: Το spoiler που έδωσε ο Γιώργος Αμούτζας – Τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια

Συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” παραχώρησε ο Γιώργος Αμούτζας και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στη σειρά «Σασμός» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Νικηφόρο αποκάλυψε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια.

«Ο Νικηφόρος φαίνεται ότι ακόμα κι αν χρειάζεται να κάνει ένα βήμα πίσω, θα το κάνει μόνο για τη μητέρα του. Δεν κάνει πίσω γενικά. Δεν θέλει να έρθουν σε ρήξη η Βασιλική με τον Μαθιό», είπε ο ηθοποιός.

«Τα συναισθήματα αυτού του παιδιού εκτονώνονται. Υπάρχει κορύφωση σε όλο αυτό το μυστικό, γύρω από τον δολοφόνο του πατέρα του. Πλέον, πραγματικά θέλει απαντήσεις και ψάχνει την αλήθεια», συμπλήρωσε.

Όσο για τη συμπεριφορά του Μαθιού απέναντι στον Νικηφόρο, ο Γιώργος Αμούτζας δήλωσε: «Τα πράγματα θα γίνουν πιο ενδιαφέροντα από τώρα και στο εξής. Ο Μαθιός χειρίζεται με πολύ λεπτές ισορροπίες τον Νικηφόρο. Δεν τον κοροϊδεύει, ούτε του λέει ψέματα, απλά τον κατευθύνει ενάντια στους Βρουλάκηδες. Άσχετα από την απάντηση για τη δολοφονία, τα πράγματα θα φουντώσουν στο χωριό μας. Οι δυο οικογένειες θα πρέπει να κοιτάξουν πώς θα προστατεύσουν τους δικούς τους ανθρώπους».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ