Βιασμός στον Κολωνό: Έξαλλος ο Λιάγκας με τον Πρέκα – «Πρέπει να τα πείτε, μην κρύβεστε όπως οι άλλοι»

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε την οργή του το πρωί της Τρίτης σχετικά με δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Πρέκας στην εκπομπή “Δεκατιανοί” για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πρέκας ανέφερε πως λίγες ημέρες προτού η φρικτή υπόθεση του Κολωνού δει το φως της δημοσιότητας, είχε τηλεφωνήσει στη σύζυγο του 53χρονου και την είχε ρωτήσει εάν είναι όλα καλά με τον φίλο του τον Ηλία. «Όταν πρωτοάκουσα ότι κάτι συμβαίνει και τόλμησα να πάρω για πρώτη φορά τη γυναίκα του τη ρώτησα αν όντως κάτι συμβαίνει. Μία εβδομάδα, 10 ημέρες πριν από το γεγονός. “Όχι κ. Πρέκα δεν συμβαίνει τίποτα” απάντησε η γυναίκα του κι εγώ της είπα ότι κάτι άκουσα. Δεν πήγε ποτέ το μυαλό μου στη παιδεραστία. Νόμιζα ότι κάτι συνέβη με την εφορία, με ατύχημα με το αυτοκίνητο κτλ. Μία εβδομάδα πριν σκάσει το γεγονός» υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις αυτές έκαναν έξαλλο τον παρουσιαστή της εκπομπής “Πρωινό” του ΑΝΤ1 ο οποίος κάλεσε τον Κώστα Πρέκα να αποκαλύψει από πού είχε τέτοια πληροφόρηση.

«Εδώ πρέπει να βγουν όλοι και να απαντήσουν. Δεν μπορούν να λέγονται όλα αυτά στον αέρα και να μην ανοίγει μύτη. Τι ήξερε ο κύριος Πρέκας μία εβδομάδα πριν; Πρέπει να βγει να το πει. Όταν ακούω ότι κάτι συμβαίνει με τον 53χρονο, άρα κάποιος τον πήρε τηλέφωνο και του είπε ότι κάτι δεν πάει καλά. Ποιος; Οφείλει ο κ. Πρέκας –γιατί είναι ένας έντιμος άνθρωπος- και να δώσει απαντήσεις. Πρέπει να τα πείτε. Μην κρύβεστε όπως άλλοι, που παίρνουν τηλέφωνα δημοσιογράφους και εκπομπές. Ποιος σας πληροφόρησε;» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ