Κολωνός – Μπαλάσκας: Καταδεικνύεται όλο και περισσότερο η ενοχή της μητέρας – Τι είπε για τον εμπλεκόμενο αστυνομικό

Νέες συλλήψεις αναμένεται να γίνουν για τη φρικτή υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς έχουν ταυτοποιηθεί 10 άτομα που φέρεται να κακοποίησαν την ανήλικη.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας είπε στο MEGA ότι «μέρα με τη μέρα που περνάει καταδεικνύεται όλο και περισσότερο η ενοχή της μητέρας του ανήλικου παιδιού από τη στιγμή που καινούρια μηνύματα και διαρροές βγαίνουν στη δημοσιότητα με βάση τη δικογραφία δυστυχώς».

Ενημέρωσε επίσης, ο αστυνομικός ότι υπάρχουν άνθρωποι που εμφανίζονται αυτοβούλως ενώπιον των Αρχών και υποστηρίζουν ότι ενδεχομένως να είχαν κάποια επικοινωνία με το παιδάκι, αλλά δεν γνώριζαν ότι ήταν ανήλικο.

«Είναι κοινή γραμμή να λένε ότι νόμιζαν πως ήταν 17 ετών» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπαλάσκας.

Ο ίδιος είπε ότι «είμαστε σε στάση αναμονής αλλά η έρευνα συνεχίζεται» ενώ αναφέρθηκε και στον μεγάλο αριθμό των διαδικτυακών προφίλ που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος κατηγορούμενος εκφράζοντας τον προβληματισμό ότι μπορεί πίσω από αυτή την κίνηση να κρύβονται και συνέργειες.

Σχετικά με τον αστυνομικό που φαίνεται να έχει μπει στην σελίδα της 12χρονης ο κ. Μπαλάσκας ανέφερε ότι μέχρι στιγμής δεν αποδεικνύεται ότι είχε κάποια συμμετοχή ή κάποια επαφή με το παιδί.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του MEGA:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ