Asia Express: Σοβαρό ατύχημα για τον Γιώργο Μαυρίδη – «Πάγωσαν» οι παίκτες – ΒΙΝΤΕΟ

Ανατρεπτικό ήταν το επεισόδιο της Παρασκευής στο «Asia Express». Μεγάλος άτυχος ήταν ο Γιώργος Μαυρίδης ο οποίος είχε ένα απρόσμενο ατύχημα λίγο πριν το race.

Ο tattoo artist από τη Θεσσαλονίκη παραπάτησε και έπεσε σε ένα σκαλί χτυπώντας τη μέση του, την πλάτη και το χέρι του. Μάλιστα ο παίκτης δεν μπορούσε να περπατήσει και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Το ατύχημα του Γιώργου Μαυρίδη «πάγωσε» τους συμπαίκτες του.

«Πατάω το πρώτο σκαλοπάτι, στο δεύτερο φεύγω έτσι… και κατέβηκα τα σκαλοπάτια με την πλάτη. Eυτυχώς δεν πειράχτηκαν οι βίδες που ήδη έχει στη μέση» είπε ο Γιώργος Μαυρίδης μετά το ατύχημα του.

«Έχει κάνει μια εκδορά στη δεξιά οσφυϊκή χώρα. Πιθανόν να υπάρχει αιμάτωμα στα μαλακά μόρια εκεί, δεν φαίνεται να έχει επηρεάσει τη μέση του. Παρόλα αυτά θέλουμε να τον δούμε λιγάκι σήμερα και να δούμε πως θα εξελιχθεί. Σήμερα δεν θα συμμετέχει στο race» τόνισε ο γιατρός της παραγωγής.

«Βγήκα απ’ την τουαλέτα και τον είδα πεσμένο κάτω, οπότε τρόμαξα πάρα πολύ. Είδα ότι κάτι έγινε αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω. Μετά είδα τη μέση του και κατάλαβα και τον βλέπω ότι δεν μπορεί ούτε τα παπούτσια να βάλει, ούτε να αλλάξει τη βερμούδα οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να συζητάμε για race σήμερα» είπε η Κρίστη Καθάργια για τον σύζυγό της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ