Asia Express: Αυτό το ζευγάρι τερμάτισε τελευταίο και αποχώρησε – ΒΙΝΤΕΟ

Με νέο δυναμικό επεισόδιο επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής το «Asia Express»

Τα ζευγάρια διαγωνίστηκαν σε μια δύσκολη δοκιμασία. Συγκεκριμένα, το race της αποχώρησης συνεχίστηκε ανατολικά. Ο Νάσος και ο Παύλος ήταν ξέγνοιαστοι καθώς είχαν πάρει την ασυλία της εβδομάδας και έκαναν άνετοι τουρισμό στην Ασία.

Στην τελευταία τους αποστολή στην Καμπότζη, τα υπόλοιπα ζευγάρια έπρεπε να φτάσουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν στο σημείο που τους είχε υποδείξει ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Κατώτεροι των περιστάσεων αποδείχθηκαν η Χριστίνα Κολέτσα και η Maria Maroulis, οι οποίες αποχώρησαν από το Asia Express.

«Από το ταξίδι μου στο Asia Express αυτό που μου έχει μείνει πιο πολύ είναι ότι τελικά η Maria Maroulis είναι ένα από τα πιο όμορφα και γεμάτα άτομα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Είναι πολύ καλό πλάσμα και χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθαμε ακόμα πιο κοντά εδώ πέρα», είπε η Χριστίνα Κολέτσα, συγκινώντας τη συνταξιδιώτισσά της, Maria. «Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έζησα. Θέλω λίγο χρόνο. Όταν θα γυρίσω στην Ελλάδα κι έτσι θα κάτσω λίγο και θα σκεφτώ, θα πω “έκανες autostop σε αγνώστους που μιλάνε Καμποτζιανά”. Δεν είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου autostop», πρόσθεσε.

Η Maria Maroulis, ανταπέδωσε τα πολύ όμορφα λόγια της φίλης της λέγοντας «η Χριστίνα είναι μια φανταστική γυναίκα. Είσαι δύναμη. Είσαι εκπληκτική. Και είμαι πολύ ευγνώμων και χαρούμενη που με διάλεξες να έρθω μαζί σου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ