Asia Express: Έμειναν με το στόμα ανοιχτό όταν είδαν το ζευγάρι που γύρισε στο παιχνίδι

Στο επεισόδιο της Παρασκευής, 14 Οκτωβρίου στο Asia Express οι διαγωνιζόμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με μια απρόσμενη εξέλιξη, η οποία τους άφησε με το στόμα ανοιχτό. Η Βιβή και η Kat – Kat επέστρεψαν στο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας του Star, όπως ανακοίνωσε ο Πέτρος Πολυχρονίδης. Ωστόσο, η επιστροφή τους σχολιάστηκε από τους διαγωνιζόμενους, ενώ δεν έλλειψαν κι εκείνοι που δεν δίστασαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους.

«Από σήμερα η Βιβή και η Kat – Kat επιστρέφουν στο Asia Express! Καλωσήρθατε μικρές μου Καμποτζιανές. Υπήρχαν οικειοθελείς αποχωρήσεις από το Asia Express οπότε θεώρησα ότι υπάρχει χώρος για να επιστρέψουν η Βιβή και η Kat – Kat εφόσον βέβαια το επιθυμούν», είπε ο Πέτρος Πολυχρονίδης στους παίκτες.

Ωστόσο, τόσο ο Γιώργος Μαυρίδης με την Κρίστυ, όσο Fipster με τον Κωνσταντίνο Βασσάλο δεν δίστασαν να ρίξουν τα «καρφιά» τους σχετικά με το comeback της Βιβής και της Kat – Kat.

«Μην κρυβόμαστε και μην είμαστε όλοι τώρα υποκριτές. Εμείς μέσα μας λέμε, δηλαδή ‘τσάμπα τρέχουμε; Βγαίνει κάποιος και επιστρέφει επειδή άλλοι αποχώρησαν’. Θα προτιμούσα να έμπαινε ένας καινούργιος, να φέρει φρέσκο αίμα και να φάει και αυτός το αγγούρι για να το ζήσει από την αρχή» σημείωσε ο Γιώργος Μαυρίδης.

Όμως και ο Fipster δεν άντεξε και άφησε τις αιχμές του για την επιστροφή των κοριτσιών στο παιχνίδι. «Μπήκαν η Βιβή και η Kat Kat και απλά τις έβλεπα με το emoji του κλόουν μπροστά. Δηλαδή μας λέγατε τόσο καιρό ότι δεν θέλετε να είστε στο παιχνίδι και ξαναγυρνάτε;», είπε ο Fipster.

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ