Νέο ζευγάρι στο Asia Express – Στο ταξιδιωτικό ριάλιτι περιπέτειας μπήκαν ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημηρόπουλος

Ένα νέο ζευγάρι προστέθηκε στο Asia Express στο επεισόδιο της Παρασκευής, 21 Οκτωβρίου. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης, αφού καλωσόρισε τους συνταξιδιώτες του στο Λάος, στον δεύτερο προορισμό του ταξιδιωτικού ριάλιτι περιπέτειας, τους ανακοίνωσε την έκπληξη που τους ετοίμασε.

«Να περάσει η πρώτη έκπληξη εδώ στο Λάος» είπε ο παρουσιαστής και τότε εμφανίστηκαν ο Γιάννης Αϊβάζης και ο Λευτέρης Δημηρόπουλος. Η είσοδος των δύο ανδρών στο ριάλιτι εξέπληξε και ενθουσίασε τα ζευγάρια, τα οποία έσπευσαν να τους υποδεχτούν με τον πιο θερμό τρόπο.

Ωστόσο, όπως φάνηκε κάποιοι δεν χάρηκαν ιδιαίτερα με τις νέες προσθήκες στο ριάλιτι, καθώς θεώρησαν τους δύο άνδρες ανταγωνιστικούς. «Νιώθω ότι είναι πολύ ανταγωνιστικοί. Εγώ έπιασα αυτό το vibe. Δεν τον ξέρω τον Γιάννη Αϊβάζη, δεν έχουμε συναναστραφεί. Απλώς φάνηκε, μπήκαν και οι δύο με μια διάθεση ‘ήρθαμε για να σας κερδίσουμε’», είπε ο Fipster, με τον Κωνσταντίνο να συμφωνεί μαζί του.

«Νομίζω η πλειοψηφία των παικτών χάρηκαν. Υπάρχουν κάποιοι που δεν χάρηκαν σίγουρα και φάνηκε αυτό. Ωραία η διάθεση του ανταγωνισμού και του συναγωνισμού αρκεί να υπάρχει λόγου χάρη θετική ενέργεια. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει τόση. Το να λες καλησπέρα και να μην σου μιλάνε είναι απίστευτο. Είναι χαζό» είπε ο Γιάννης Αϊβάζης, με τον Λευτέρη Δημηρόπουλο να προσθέτει από την μεριά του πως «είναι τραγικό και φαίνεται. Είναι λίγο. Όταν έρχεται ένας άνθρωπος καινούργιος σε ένα σύνολο και σε χαιρετάει με το χαμόγελο, οφείλεις να απαντήσεις και να είσαι και εσύ ανθρώπινος».

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ