Κατερίνα Καινούργιου για Ελένη Φουρέιρα: «Πιστεύω ότι μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη»

Ο Γιώργος Αρσενάκος ρωτήθηκε on camera για τα δημοσιεύματα που θέλουν την Ελένη Φουρέιρα να είναι έγκυος, με τον φίλο της γνωστής τραγουδίστριας να αποφεύγει να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει κάτι. Ωστόσο, έπειτα από την προβολή του βίντεο στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η παρουσιάστρια θέλησε να επιβραβεύσει την ποπ σταρ στην περίπτωση που είναι έγκυος και το κρύβει όλο αυτό το διάστημα.

«Αν ισχύει ότι είναι έγκυος η Ελένη Φουρέιρα, μπράβο της που όλους αυτούς τους μήνες το έχει κρύψει. Είναι μια πολύ προσωπική στιγμή για όλους τους μήνες και επειδή είναι μια γυναίκα που είναι στην πρώτη γραμμή, είναι στα φώτα, το να κρατήσει μια τόσο προσωπική στιγμή κρυφή και να το πει όταν αποφασίσει αυτή και νιώσει έτοιμη – αν ισχύει ξαναλέω- μπράβο της» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Πιστεύετε ότι αν είναι έγκυος είναι 2-3 μηνών; Εγώ πιστεύω ότι μπορεί να είναι και ετοιμόγεννη γιατί από το καλοκαίρι ακούγεται αυτό. Αν ισχύει ξαναλέω, μπράβο της».

Να σημειωθεί πως η Ελένη Φουρέιρα δεν έχει απαντήσει δημοσίως στο αν περιμένει παιδί με τον σύντροφό της Αλμπέρτο Μποτία, παρά την έντονη φημολογία των τελευταίων μηνών.

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ