«Αόρατες» στο Asia Express οι Χριστίνα Κολέτσα και Maria Maroulis – Οι οδηγίες του Πέτρου Πολυχρονίδη

Δεύτερη ευκαιρία για την επιστροφή τους στο Asia Express, δόθηκε στην Χριστίνα Κολέτσα και την Maria Maroulis, στο επεισόδιο της Παρασκευής στο ταξιδιωτικό ριάλιτι περιπέτειας του Star.

Στην τελευταία τους αποστολή στην Καμπότζη, είδαμε ότι τα δύο κορίτσια ήταν το ζευγάρι που τερμάτισε τελευταίο, με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει το ριάλιτι. Όμως, όπως φάνηκε, τα πράγματα άλλαξαν, καθώς ο παρουσιαστής και η παραγωγή πήραν την απόφαση να δώσουν στο ζευγάρι μία ακόμα ευκαιρία, όμως υπό όρους και προϋποθέσεις.

«Έχετε μια ευκαιρία να επιστρέψετε στο Asia Express. Θα πρέπει να ακολουθήσετε όλα τα ζευγάρια σε όλη την διάρκεια του race. Φροντίστε να είστε ινκόγκνιτο. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε τις αποστολές. Θα πρέπει όμως να έρχεστε σε κάθε σημείο που βρίσκεται η κόκκινη σημαία και να την αγγίζετε. Θα υπογράφετε φυσικά εκεί που θα είμαι εγώ, αλλά για να μην σας καταλάβουν θα σας δώσω αόρατο μελάνι. Θα γράφετε τα ονόματα σας, όμως μόνο εγώ θα μπορώ να τα βλέπω» εξήγησε αρχικά στο ζευγάρι ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Και συνέχισε ο παρουσιαστής: «Έχετε 15 ευρώ, τα οποία πρέπει να τα αξιοποιήσετε για να μεταμφιεστείτε. Φροντίστε να μην σας καταλάβει κανείς. Στον τερματισμό της αποχώρησης πρέπει να μην φτάσετε τελευταίες».

«Αν κερδίστε την θέση σας, σας περιμένει ένα χρονικό πέναλτι 60 λεπτών» είπε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα στις παίκτριες ο παρουσιαστής, ο οποίος αποκάλυψε στα κορίτσια στην συνέχεια πως μπορούν να μειώσουν την ποινή τους με το να βγάλουν παπαρατσικές φωτογραφίες τα υπόλοιπα ζευγάρια.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ