Κολωνός: 37 άτομα στον κύκλο των βιαστών της 12χρονης

Διευρύνεται ο κατάλογος της φρίκης για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό, καθώς οι αστυνομικοί φαίνεται πως δεν έχουν σταματήσει ούτε για μία ημέρα τις έρευνες για τον εντοπισμό όλων των ανδρών που έκλειναν ραντεβού με την ανήλικη.

Κολωνός: Ξεσπά η μητέρα της 12χρονης – «Το κτήνος την παρέσυρε, της έκανε πλύση εγκεφάλου»

Ηδη για την υπόθεση έχουν κατηγορηθεί 32 άτομα, τα περισσότερα από τα οποία έχουν προφυλακιστεί. Οπως αποκαλύπτει η Realnews, οι αστυνομικοί βρίσκονται ένα βήμα πριν ολοκληρώσουν την ταυτοποίηση και άλλων πέντε προσώπων, αυξάνοντας έτσι στους 37 τους άνδρες που φέρονται να έχουν βιάσει μαθήτρια.

Κολωνός: Ο «Μιχάλης» πίεζε την 12χρονη να βάλει και την 19χρονη αδελφή της στο κύκλωμα

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των ερευνών προστίθενται συνεχώς νέα στοιχεία για πρόσωπα που είχαν πληρώσει για να συναντηθούν με την ανήλικη.

Οι πέντε νέοι βιαστές προέκυψαν από την έκτη κατά σειρά κατάθεση του παιδιού. Η 12χρονη κατέθεσε πως τα άτομα αυτά πλήρωσαν το αντίτιμο των 50 ευρώ στον βιαστή και μαστροπό της Ηλία Μίχο, ώστε να κλείσουν το «ραντεβού» μαζί της.

Κολωνός: Ακόμη μία σύλληψη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης

Η περίπτωση του ενός εκ των πέντε παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πρόκειται για ένα ακόμα άτομο «υπεράνω υποψίας», καθώς έχει οικογένεια και είναι γνωστός στην περιοχή. Το παιδί, στην τελευταία κατάθεση που έδωσε στην ειδική παιδοψυχολόγο του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, έκανε λόγο για τον οικογενειάρχη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τον έβλεπε συχνά στην παιδική χαρά στην πλατεία του Κολωνού με τη γυναίκα του και το παιδί του.

Ζήτησε φωτογραφίες

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η 12χρονη είπε στους αστυνομικούς πως αρχικά ο ίδιος την πλησίασε εκεί που καθόταν, στο παγκάκι, και άρχισε να της ζητά να του δώσει γυμνές φωτογραφίες της! Οι αστυνομικοί έδειξαν φωτογραφίες προσώπων στο παιδί, το οποίο, όμως, δεν αναγνώρισε σε κάποιες από αυτές τον «ευυπόληπτο» οικογενειάρχη. Παρ’ όλα αυτά, οι αστυνομικοί προχώρησαν στην ταυτοποίηση των στοιχείων του, καθώς το παιδί έχει δώσει πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες, τόσο για τον ίδιο όσο και για τα μέσα που χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του.

Παράλληλα, η ανήλικη κατέθεσε πως ο συγκεκριμένος γνώριζε τον Ηλ. Μίχο και ότι συχνά τον έβλεπε στο κατάστημα που διατηρούσε στον Κολωνό ο 54χρονος βασικός κατηγορούμενος της υπόθεσης.

Κάτοικος Κολωνού, που εργάζεται στη συγκεκριμένη περιοχή, είναι και ένας αλλοδαπός που υπέδειξε η 12χρονη. Ο ίδιος δεν πλησίασε το παιδί μέσω διαδικτύου, αλλά διά ζώσης, καθώς φαίνεται πως είχε ενημερωθεί σχετικά από τον Ηλ. Μίχο. Η ανήλικη μαθήτρια συνάντησε τον συγκεκριμένο άνθρωπο στον επαγγελματικό του χώρο, τον οποίο επίσης έχει περιγράψει στους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα η ταυτοποίηση του φερόμενου ως βιαστή να είναι εύκολη υπόθεση.

Για τα υπόλοιπα τρία πρόσωπα που συμπληρώνουν τον νέο κύκλο των ταυτοποιήσεων, η ανήλικη κατέθεσε πως τα είχε συναντήσει στα αυτοκίνητά τους, κοντά στον σταθμό του μετρό στα Σεπόλια. Ακόμα, η 12χρονη κατέθεσε πως γνώρισε αυτά τα τρία άτομα μέσω της ιστοσελίδας στην οποία ο Ηλ. Μίχος φέρεται να είχε ανοίξει δεκάδες λογαριασμούς με φωτογραφίες της, αναγράφοντας πως είναι 17 ετών.

Ο οίκος ανοχής

Από την επιμονή αλλά και τη μεθοδικότητα που έχουν δείξει στις έρευνες τόσο οι δικαστικές όσο και οι αστυνομικές Αρχές, διαφαίνεται η πρόθεσή τους να πάνε την υπόθεση μέχρι τέλους.

Απώτερος στόχος των ερευνών, που συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό εδώ και οκτώ μήνες, είναι να βρεθούν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής όλοι όσοι συναντήθηκαν με το παιδί και το βίασαν επί πληρωμή ή ακόμα και άτομα που φέρονται να πλήρωσαν χρήματα για να λάβουν φωτογραφίες της ανήλικης σε άσεμνες πόζες.

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά 212 άνδρες, κάθε ηλικιακής κατηγορίας και κοινωνικής διαστρωμάτωσης, είχαν στείλει μήνυμα στα προφίλ της 12χρονης. Αρκετοί από αυτούς δεν προχώρησαν πέραν της απλής συνομιλίας, κάποιοι μάλιστα θέλησαν να τη συνετίσουν, λέγοντάς της πως είναι πολύ μικρή για να έχει τέτοιου είδους επαφές. Ομως, ανάμεσα σε αυτούς τους 212 άνδρες υπήρξαν αρκετοί που συναντήθηκαν με τη μαθήτρια, προχωρώντας σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Ομως, όπως λέει στην «R» αστυνομικός, υπάρχει ένα σκέλος της φρικιαστικής υπόθεσης όπου οι έρευνες έχουν πραγματικά «βρει τοίχο». «Είναι το θέμα του κρυφού οίκου ανοχής όπου πήγαινε ο Μίχος το παιδί ώστε να βρεθεί επ’ αμοιβή με πελάτες. Εκεί υπάρχει μεγάλη δυσκολία ταυτοποίησης, καθώς οι άνθρωποι αυτοί πήγαιναν στο σημείο μετά από πληροφορίες που μεταφέρονταν από στόμα σε στόμα». Μέχρι σήμερα, οι αστυνομικοί δεν έχουν εξακριβώσει πού ακριβώς λειτουργούσε αυτός ο κρυφός οίκος ανοχής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ