Κολωνός: Ο «Μιχάλης» πίεζε την 12χρονη να βάλει και την 19χρονη αδελφή της στο κύκλωμα

Νέες πληροφορίες για την φρικτή υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης, στον Κολωνό.

Κολωνός: Ακόμη μία σύλληψη για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης

Το μεσημέρι της Παρασκευής, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, οι οκτώ νέοι συλληφθέντες, οι οποίοι κατηγορούνται στην υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης. Οι 8 κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για την Τρίτη, ενώ τα αδικήματα που τους αποδίδονται είναι γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής και πορνογραφία.

Την ίδια ώρα, το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέα στοιχεία για τον ρόλο του «Μιχάλη» στην υπόθεση. Σύμφωνα με το Star, ο «Μιχάλης» μιλούσε στην 12χρονη μέσω εφαρμογών στο ίντερνετ και εκτός από τα ραντεβού βιασμού που ήθελε να κλείνει με το παιδί, της έταζε και μεγάλη ζωή. Μάλιστα φέρεται να ήθελε να βάλει τη 12χρονη σε «μεγάλα σαλόνια» με πλούσιους παιδοβιαστές.

Υπόθεση βιασμού στον Κολωνό: Έρχονται και νέα εντάλματα σύλληψης – «Η 12χρονη κλαίει και ζητά να δει την μητέρα της»

Επίσης, όπως μετέδωσε το STAR, ο συνταξιούχος ναυτικός είχε πει στην 12χρονη να πείσει και την 19χρονη αδερφή της να μπει στο κύκλωμα, ενώ της είχε ζητήσει να φέρει και άλλα κορίτσια στην κόλαση της μαστροπείας. Tα συγκεκριμένα στοιχεία προέκυψαν από την απολογία του «Μιχάλη», αλλά και από τις συνομιλίες που εντόπισαν οι Αρχές μεταξύ του 57χρονου και του 12χρονου κοριτσιού.

Αυτός είναι ο «Μιχάλης» που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης – Πατέρας 5χρονης και πρώην ναυτικός

Υπενθυμίζεται ότι ο «Μιχάλης» ήταν ο όγδοος που συνελήφθη για την υπόθεση με τη 12χρονη στον Κολωνό. Πρόκειται για 57χρονο που συνελήφθη από αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων.

Κολωνός: Ποιοι είναι οι επτά άνδρες που συνελήφθησαν σήμερα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Ο «Μιχάλης» φέρεται να έκλεινε στην 12χρονη ραντεβού με άνδρες που την βίαζαν, κάτι για το οποίο είχε μιλήσει και η ίδια η ανήλικη στις καταθέσεις της. Είναι συνταξιούχος ναυτικός και πατέρας ενός 5χρονου κοριτσιού.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πραγματικό του όνομα είναι Μανώλης. Το όνομα «Μιχάλης Ι.» προέκυψε από το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε στο προφίλ που διατηρούσε στα social media. O 57χρονος, φέρεται να «διαφήμιζε» την 12χρονη σε site με οίκους ανοχής και μέσω αυτού την εξωθούσε στην πορνεία. Έβρισκε βιαστές και λειτουργούσε ως μαστροπός, όπως ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Σύμφωνα με την ανήλικη, ο «Μιχάλης» την συνόδευε στα αυτοκίνητα των βιαστών. Η ανήλικη στις καταθέσεις που έχει δώσει στις αρχές, φέρεται να έχει αναφερθεί εκτενώς στον «Μιχάλη».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ